Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Esquerra Unida destitueix el seu coordinador general pel viatge a Cuba amb diners públics

David Rodríguez, en un acte d'homenatge a Fidel Castro.

Sergi Pitarch

El Consell Polític Nacional d'Esquerra Unida del País Valèncià (EUPV) ha aprovat per 63 vots a favor i 52 en contra que el coordinador general de la formació, David Rodríguez, dimitisca pel seu viatge al funeral de Fidel Castro a Cuba amb diners públics. La direcció, que s'ha vist agranada pels crítics i corrents que en el seu moment sí que li van donar suport, ha reconegut la “pèrdua de confiança” en el líder d'esquerres però ajorna la decisió a la convocatòria d'una nova executiva. David Rodríguez no ha aclarit si marxarà després de l'escàndol.

El Consell Polític d'EUPV s'ha celebrat el matí d'aquest dissabte i ha durat més de quatre hores. El punt més tibant ha sigut aquell en què es debatia la dimissió del coordinador general i de la diputada provincial Raquel Pérez, la càrrec públic que va ajudar a finançar amb diners del grup polític en la Diputació d'Alacant el viatge de Rodríguez. Les explicacions del coordinador general no han sigut suficients per a la majoria de l'òrgan rector i ha quedat desautoritzat.

Etiquetas
stats