Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El ataque limitado de Israel a Irán rebaja el temor a una guerra total en Oriente Medio
El voto en Euskadi, municipio a municipio, desde 1980
Opinión - Vivir sobre un polvorín. Por Rosa María Artal

Francisco Camps vol convertir la seua declaració davant la jutge per la Fòrmula 1 en un acte obert a la premsa

Sergi Pitarch

València —

L'expresident de la Generalitat Francisco Camps, que ha de declarar com imputat davant la jutgessa del cas Valmor el pròxim 24 de gener per la contractació de la Fòrmula 1 a València, ha plantejat aquest dijous en una trobada informal amb periodistes convocada per sorpresa que la seua declaració es produïsca davant els mitjans de comunicació per a “evitar filtracions interessades”. Els interrogatoris als imputats en la fase d'instrucció són a porta tancada.

“Si no es pot evitar la filtració de la meua compareixença, encara que jo he demanat no ser investigat amb les meues raons jurídiques, preferisc que estiguen tots els mitjans de comunicació en viu i en directe i que tothom tinga l'oportunitat d'explicar el que estiga passant allí dins”, s'ha justificat l'excap del Consell, que ha insistit que la filtració “sempre té un component d'interès de qui filtra”.

Camps, que ha assegurat que no té “por a res”, en el seu recurs demana l'arxiu de la causa i acusa la Fiscalia Anticorrupció de polititzar el cas de la Fórmula i de “pre-construir proves il·legalment” contra ell. L'expresident està acusat de prevaricació i malversació de cabals públics.

Etiquetas
stats