Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

García-Margallo encapçalarà la llista del PP per Alacant

El ministre José Manuel García-Margallo.

elDiariocv

Al capdavall, no serà per València, sinó per Alacant. El ministre d'Afers Exsteriors, José Manuel García-Margallo, serà cap de llista del PP per la província d'Alacant en les eleccions generals del pròxim 20 de desembre. Margallo ja havia estat diputat per València, però ara es presentarà per una altra circumscripció. La cap de llista per aquesta província serà l'exalcaldesa d'Alzira Elena Bastidas, mentre que Miqguel Barrachina encapçalarà la candidatura dels populars en la província de Castelló.

Com és habitual, el líder del PP i president del Govern en funcions, Mariano Rajoy, ha apurat els terminis per anomenar els candidats i ha tingut el partit en suspens. Només aquest divendres han començat a fer-se públics des de la seu nacional del PP, al carrer de Génova, a Madrid, els caps de cartell.

Les capçaleres de candidatures valencianes reflecteixen un fet que ja estava previst: veure-hi Margallo. Però també un fet imprevist, que això no passe per la província de València, on la presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, hauria aconseguit situar Bastidas, una persona de la seua confiança.

Etiquetas
stats