Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda presiona para que Pedro Sánchez no dimita
Illa ganaría con holgura y el independentismo perdería la mayoría absoluta
Opinión - Sánchez no puede más, nosotros tampoco. Por Pedro Almodóvar

L'incendi forestal de Bolbait afecta ja set municipis

Efectius del cos de Bombers traballen en les tasques d'extinció

EFE

Valencia —

Huit mitjans aeris s’han anat incorporant des del set d’aquest matí a les faenes d’extinció de l’incendi declarat ahir a la localitat valenciana de Bolbait, encara sense controlar i la propagació del qual als termes de Xella, Anna, Sellent, Estubeny, Sumacàrcer i Cotes l’ha afavorida el fort vent que ha bufat aquesta a en la zona.

Segons el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat, durant tota la matinada han estat treballant en la zona brigades terrestres de la Generalitat i la Diputació Provincial, juntament amb sis vehicles de la Unitat Militar d’Emergències (UME) i bombers voluntaris de nombroses localitats limítrofes.

El post de comandament avançat (PMA) s’ha instal·lat finalment al pròxim municipi d’Anna, des del qual el director general d’Emergències, José María Ángel, i el diputat provincial de Medi Ambient, Josep Bort, han pogut seguir el desplegament del dispositiu. El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha visitat el post de comandament.

De moment, no hi ha constància que l’incendi haja obligat a desallotjaments, i es desconeix tant l’abast com l’origen del foc.

A les set de la matinada s’ha celebrat una reunió de coordinació dels organismes que participen en aquest dispositiu i a continuació s’ha informat als mitjans de la situació actual.

Bolbait és una població menuda de l’interior de la província de València, situada a uns 84 quilòmetres al sud-oest de la capital, que pertany a la comarca de la Canal de Navarrés.

Etiquetas
stats