Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Oltra: El Consell “és un exemple per exportar” i amb el PP era “una vergonya”

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, el secretari autonòmic de Medi Ambient, Julià Álvaro (d), i el portaveu en el Congrés, Joan Baldoví, saluden a l’inici de l’acte del partit per a celebrar els seus dos anys de gestió en les institucions.

efe

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha defensat aquest dissabte una gestió desenvolupada en els dos primers anys del Govern del Botànic que permet al poble valencià anar “amb la cara ben alta” i al Consell “ser un exemple per exportar”, mentre que abans era “una vergonya”.

Oltra ha participat en l’acte públic organitzat per Compromís per a celebrar els seus dos anys de gestió en les institucions, en què ha demanat als milers d’assistents que facen “d’ambaixadors del canvi”, tant en la faena, a la porta del col·legi o a la cafeteria.

“Podeu anar amb la cara ben alta, podeu estar orgullosos dels vostres governs”, els ha dit la vicepresidenta del Consell després de fer una comparativa entre la situació que van trobar el 2015 i la situació actual, amb un govern que ha “reparat, reconstruït i millorat la vida de la gent” i que “no roba”.

En l’acte també han participat l’alcalde de València, Joan Ribó; el secretari autonòmic de Medi Ambient, Julià Álvaro, i el portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, que ha lamentat que és l’únic dels que intervenia hui que està en l’oposició.

Etiquetas
stats