Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El ataque limitado de Israel a Irán rebaja el temor a una guerra total en Oriente Medio
El voto en Euskadi, municipio a municipio, desde 1980
Opinión - Vivir sobre un polvorín. Por Rosa María Artal

Cospedal recorda Rita Barberá en un congrés en el qual Bonig aconsegueix el 94,4% per a un equip continuista

Isabel Bonig i María Dolores de Cospedal en el congrés del PP valencià.

elDiariocv

La presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, no solament ha revalidat el seu lideratge en les primàries de fa unes setmanes sinó que ha optat per confeccionar una direcció continuista, en la qual Eva Ortiz segueix de número dos, encara que ara amb el càrrec de secretària general, i es mantenen Elena Bastidas i José Juan Zaplana com a sotssecretaris. La novetat és la incorporació a la cúpula del diputat autonòmic Rubén Ibáñez. El seu equip ha aconseguit el 94,4% de suport, amb 1.500 vots a favor, 83 en blanc i 9 nuls.

En aqueix clima d'escassa confrontació ha intervingut aquest dissabte, la secretària general del Partit Popular i ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, davant el plenari del XIV congrés del PPCV, el primer que celebra en l'oposició. Cospedal ha recordat l'exalcaldesa de València, Rita Barberá --morta l'any passat--, i l'ha descrit com una dona “generosa i incansable” que “va creure en els valencians”. “Veiem el millor d'ella quan veiem el millor de València”, ha afegit mentre els 3.000 assistents en el Palau de Congressos aplaudien posats en peus.

Cospedal ha apel·lat a recuperar el poder en la Comunitat Valenciana i en la ciutat de València i ha apel·lat a la memòria de Barberá per a proclamar: “Estic segura que ens està dient: 'Bonig ho aconseguirà”.

La batalla soterrada per la província de València, que es dilucidarà quan se celebren els congressos provincials, no ha oferit sorpreses i els seguidors del president provincial de València, Vicente Betoret, mantenen una presència de menor nivell en la direcció regional.

Etiquetas
stats