Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Podem celebrarà la seua assemblea valenciana el 14 de maig

Consell Ciutadà Valencià de Podem.

elDiariocv

El Consell Ciutadà Valencià ha acordat aquest diumenge que l'assemblea per a renovar la direcció autonòmica de Podem se celebrarà el pròxim dia 14 de maig, tal com havia previst l'equip que encapçala el secretari general, Antonio Montiel. La data ha sigut aprovada per unanimitat. Els crítics amb Montiel, que havien amagat amb demanar la dissolució del Consell Ciutadà, amb l'argument que calia garantir la neutralitat de l'organització del Vistalegre valencià, no han aconseguit el seu objectiu.

En la seua reunió, el Consell Ciutadà ha acordat explícitament “garantir la neutralitat” de tots els òrgans de la formació morada de cara a una assemblea que s'ha convocat just la vespra de l'aniversari del 15-M. el moviment del que va sorgir Podem.

En la comissió tècnica d'organització de l'assemblea s'integren Kepa Basabe, Pîlar Dasí, Daniel Gefner, Emilia Noguera, Miguel Montiel, Juan Carlos Pérez, José Manuel Rodríguez, Sonia Salvador, Esperanza Sanz i Silvia Soriano. Amb això, hi estan representats tots els sectors del partit.

Etiquetas
stats