Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Protesta en Blanqueries: “Fora colpistes del Partit Socialista!”

Alguns dels militants i simpatitzants del PSPV durant la protesta

Carlos Navarro Castelló

València —

“Fora colpistes del Partit Socialista!”, “No a Rajoy!” i “Ximo (Puig) dimissió!”, són alguns dels crits de guerra que han entonat aquest dijous a última hora de la vesprada desenes de militants i simpatitzants del PSPV-PSOE davant de la seu socialista de València situada al carrer de la Blanqueria.

Els protagonistes de la protesta hi han acudit de manera espontània convocats per les xarxes socials com a resposta a l’intent de derrocar Pedro Sánchez de la Secretaria General del PSOE, una operació a què s’ha sumat el president de la Generalitat Valenciana i líder del PSPV, Ximo Puig.

Els socialistes valencians estan dividits sobre la situació creada en el partit, fins a l’extrem que el Secretari General de la província de València i diputat en el Congrés, José Luis Ábalos, ha encapçalat públicament la defensa de Sánchez, així com també l’alcalde d’Alacant, Gabriel Echavarri.

Etiquetas
stats