Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El PSOE valencià organitza autobusos per a l'acte massiu amb alcaldes de Susana Díaz

Susana Díaz i Ximo Puig.

Voro Maroto

El PSOE valencià també s'ha mobilitzat per a encoratjar Susana Díaz l'11 de febrer en la trobada sobre municipalisme promoguda pel socialista Abel Caballero i que comptarà amb la presència de la presidenta andalusa.

El partit ha organitzat diversos autobusos -gratuïts, segons algunes fonts- per a un acte repudiat pels crítics per la seua aroma a precampanya de les primàries socialistes i que ha estat posat en dubte per un dels aspirants a secretari general, Patxi López: “Espere que no siga una veu parcial per a fer proselitisme d'una candidatura”, ha dit el dirigent basc.

Alguns dels suports de Pedro Sánchez en la Comunitat Valenciana també han criticat que l'aparell del partit s'aboque en un acte que, denuncien, està fet per a entronitzar Díaz, recolzada pel socialista Ximo Puig, president de la Generalitat. En el PSPV-PSOE, no obstant això, atribueixen la iniciativa a la militància. El secretari d'organització, Alfred Boix, assegura que “ni paga ni organitza l'autobús”.

El seu homòleg a València ciutat, el regidor Ramón Vilar, també assegura que està desvinculat de l'organització del viatge a Madrid. “Nosaltres no envíem l'autobús, només informem la militància del viatge, com és normal: Aquest és una acte del PSOE” organitzat pel president socialista de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, Abel Caballero, que porta temps reclamant el pas endavant de Diaz per a liderar el partit.

Ningú en l'aparell del PSPV-PSOE assumeix la logística del viatge. El responsable d'un dels autobusos -assessor en la Federació Valenciana de Municipis i Províncies-, el que eixirà des de la seu central de València a les 7 del matí de l'11 de febrer, tampoc ho té clar. “Supose que serà la secretaria d'organització de València ciutat”.

Entre tanta confusió sobre la iniciativa -hi ha contradiccions sobre si el viatge és gratuït o de pagament- hi ha una cosa clara: Si la militància respon, Díaz estarà acompanyada per part del socialisme valencià a Madrid.

Etiquetas
stats