Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Tercer aniversari de l’edició valenciana d’eldiario.es

Ignacio Escolar, amb Mónica Oltra, Ximo Puig i Antonio Montiel, en el segon aniversari d’eldiariocv.es

elDiariocv

València —

Després de la celebració del quart aniversari d’eldiario.es, l’edició valenciana arriba a tres anys d’existència. Amb aquest motiu, el diariocv.es ha convocat un acte a València en què intervindrà el director d’aquest mitjà, Ignacio Escolar, que parlarà sobre el periodisme en els temps de transformacions importants i sobre el paper dels mitjans digitals com eldiario.es que advoquen per una informació honesta i de qualitat.

L’acte, que se celebrarà al centre cultural i esportiu La Petxina, a València, el dimarts dia 4 d’octubre a les 19.30, acollirà també amb l’actuació de Carles Dénia, que interpretarà diverses de les seues cançons. Un any després de l’obertura de la redacció a València i quasi un any de la posada en marxa de l’edició en valencià, eldiariocv.es vol celebrar aquest aniversari amb els seus lectors, en especial amb els socis i sòcies que donen suport amb la seua aportació a eldiario.es, així com amb anunciants i patrocinadors, representants de la política i de la societat valenciana i ciutadans en general.

Etiquetas
stats