Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

L'Ajuntament de València penjarà una pancarta d'homenatge a Miguel Ángel Blanco

Ajuntament de València.

Carlos Navarro Castelló

“En record de Miguel Ángel Blanco i totes les víctimes del terrorisme. En defensa de les llibertats, la pau i la convivència”.

Aixó es llegirà en la pancarta que penjarà de la balconada principal de l'Ajuntament de València dimecres 12 de juliol, vespra de la data en la qual es compleixen 20 anys del brutal assassinat del que fóra regidor del PP a Ermua (13 de juliol de 1997).

Els tres grups municipals que governen en el Consistori (Compromís, PSPV i València en Comú) amb Joan Ribó al capdavant, han aprovat la iniciativa aquest dilluns i així ho han traslladat als grups de l'oposició (Ciutadans i PP), amb els que s'ha consensuat el lema del cartell.

Sobre aquest tema, fonts municipals han informat que d'aquesta forma l'Ajuntament ha donat resposta a les propostes de commemoració de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i entitats com el Moviment contra la Intolerància arribades a l'alcaldia de la ciutat la setmana passada.

També des de Ciutadans i des del PP de València havien sol·licitat aquesta iniciativa que a Madrid ha rebutjat l'alcaldessa Carmena.

Així, en coordinació amb la FEMP, es convocarà un acte de commemoració silenciosa davant les portes del Consistori, en el dia proposat per la mateixa entitat.

Etiquetas
stats