Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El vent tomba una atracció de fira a Dénia i destrossa la cala de la Granadella de Xàbia

Aspecte de la cala de la Granadella

elDiariocv

València —

La forta tempesta de pluja i vent de les últimes hores deixa un panorama replet de desperfectes i incidències en la Marina Alta. Carrers, carreteres i platges s'han vist afectades per la tempesta i els ajuntaments fan ja recompte de danys.

A Dénia, on des dimecres a les 7.00 fins a dijous a les 9.00 han caigut 102 litres per m, dos incidents destaquen sobre els altres. En la fira instal·lada en el port, el vent ha tombat una atracció. La denominada Circus. Va succeir cap a les 23.30 hores de dimecres, quan amb més intensitat assotava el vendaval. A aqueixes hores la fira estava tancada i no va caldre lamentar cap ferit.

Quant a les platges de Dénia, el vent va arrancar la caseta dels socorristes situada a l'altura del carrer Riu Cérvol.

Durant aquest matí de dijous, la costa nord de Dénia continua patint talls de llum. Els problemes d'electricitat també estan afectant al proveïment d'aigua. Aqualia va anunciar que la planta de Benialdà pateix aqueixos talls, la qual cosa provoca que la pressió de subministrament en les zones altes de la ciutat siga menor. Iberdrola treballa per a resoldre el problema.

A més, durant la passada nit també a Dénia es va avariar l'enllumenat públic de la carretera dels Marines i diverses branques d'arbres van haver de retirar-se de l'antiga carretera d'Ondara i del carrer Riu Sant Miquel. També es van alçar tapes del clavegueram i va ser necessari tancar una via pecuària al costat del ric Safareig per part de Protecció Civil.

Xàbia també fa recompte de les incidències. El xàfec va inundar un xalet en aqueixa població en el qual passaven les seues vacances quatre xiques. Van haver de fer nit en l'alberg d'emergències que atén la Creu Roja. També li va passar el mateix a un 'sense sostre'. En aquesta població hi ha hagut que posar plàstics a l'interior de Sant Bertomeu davant la virulència de les precipitacions.

A més, el temporal va desfigurar la cala de la Granadella, pel barranc de la qual anit va baixar molta aigua. Un tros de platja ha desaparegut. El corrent es va portar per davant unes 50 hamaques i l'aigua va entrar pels locals.

El centre de coordinació ha informat que la preemergència per pluges en el litoral sud de València i nord d'Alacant s'ha donat per finalitzada.

Trasllat del Festival Jazz Dénia

A causa del mal temps l'Ajuntament de Dénia ha comunicat que el concert de Biel Ballester Trio programat per a aquesta nit de dijous en els jardins de Torrecremada es trasllada a l'auditori del Centre Social a la mateixa hora que estava programat, les 23.00 hores.

Etiquetas
stats