Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Jorge Rodríguez: “no parlem d'obres faraòniques, sinó de projectes que resolen els problemes reals dels veïns”

El presidente de la Diputación conversa con el alcalde de la Font de la Figuera

Toni Cuquerella

La Font de la Figuera compta amb un camp de futbol renovat amb gespa artificial amb el suport de la Diputació de València. En la inauguració ha estat el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, qui ha afirmat que amb este tipus d'instal·lació “es dóna resposta a una reivindicació històrica dels veïns i veïnes, que portaven anys demanant aquesta millora”.

“No parlem d'obres faraòniques o megaprojectes que després queden sobre el paper”, ha assegurat Rodríguez, “sinó d'actuacions que s'han dut a terme o s'estan executant actualment i que resolen problemes reals dels veïns en l'ús de les instal·lacions esportives dels seus municipis”.

Amb aquesta actuació s'ha donat resposta a una de les inversions més significatives en el municipi en els últims anys, segons l'alcalde de la localitat, Vicent Muñoz. “La modernització de les instal·lacions esportives era necessària. Estem segurs que l'aportació realitzada donarà molts fruits a nivell futbolístic”, ha apuntat l'alcalde.

Es tracta d'una intervenció en la qual la institució provincial ha invertit un total de 125.000 euros i que s'inclou en el Pla de Millora d'Instal·lacions Esportives de la Corporació, en el qual enguany s'han invertit més de quatre milions d'euros. L'actuació ha consistit en la substitució de la gespa artificial ja existent en el camp de futbol, així com en la senyalització de línies de futbol 11 i futbol 8; així mateix, s'ha instal·lat nou drenatge i xarxa de reg amb canons emergents de llarg abast.

Esta inversió de la Diputació de València s'inscriu en un dels eixos principals d'acció de la Corporació, la de “fomentar l'esport i els hàbits saludables, així com els valors de l'esforç i el treball en equip”, tal com ha indicat la diputada d'Esports, Igualtat i Joventut, Isabel García.

La Diputació de València ha destinat 4.360.000 euros a la millora i conservació d'instal·lacions esportives en 35 municipis valencians, a través de l'àrea d'Igualtat, Joventut i Esports que dirigeix Isabel García. Aquestes actuacions es van iniciar a la fi de 2016 i s'acabaran d'executar en el present any, encara que moltes d'elles es troben ja en funcionament.

La meitat d'aquesta inversió, 2.200.000 euros, serveix per a “donar resposta al deute històric de la Generalitat amb alguns municipis i infraestructures esportives que es van projectar en el període 2007-2012 però mai van arribar a executar-se, i que ara gràcies a la col·laboració del nou Consell i la Diputació hem desbloquejat perquè eixos diners no desapareguen i aquests municipis vegen per fi millorades les seues instal·lacions esportives”, ha explicat el president, Jorge Rodríguez.

Etiquetas
stats