Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Dos incendis a Bocairent i Terrateig en una vesprada encenen les alertes a la Vall d'Albaida

Imatge de l'incendi que s'ha produït a Terrateig

Toni Cuquerella

Les flames dels incendis d'estiu ja han aparegut a la Vall d'Albaida amb dos incendis als entorns de la serra del Benicadell i de la Mariola, a Terrateig i a Bocairent respectivament, tots dos en una vesprada. Cal destacar que totes dues poblacions van ser víctimes les últimes campanyes també d'altres incendis forestals.

El primer dels incendis va ser l'ocorregut a Bocairent, originat cap a les 18,30h, on entre les diverses unitats desplegades va haver un mitjà aeri. Este conat d'incendi es va produir, segons els primers indicis, per un raig caigut al paratge de la Serra de Mariola. L'incendi es va donar per extingit a les 22,56h, l'Ajuntament de Bocairent ha arribat a comptabilitar en 40 metres quadrats la superfície cremada, qualificada així de “mínima”.

Pel que fa a Terrateig les flames es van originar sobre les 20,05h a prop de la població situada a la vessant nord de la serra del Benicadell, a prop de la carretera CV-60. En este incendi van treballar dos mitjans aeris i una trentena d'efectius terrestres que han actuat durant tota la nit. Anit l'incendi ja es va donar per perimetrat, i este matí de divendres ha sigut controlat.

Cal destacar que tant Bocairent com terrateig ja van ser víctimes de les flames recentment, en Bocairent també a la Serra de Mariola es va haver d'actuar contra les flames a finals de juliol. A Terrateig encara va ser més recent, ja que en maig va haver un altre incendi forestal i un anterior en juny de l'estiu de 2016.

Etiquetas
stats