Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El ataque limitado de Israel a Irán rebaja el temor a una guerra total en Oriente Medio
El voto en Euskadi, municipio a municipio, desde 1980
Opinión - Vivir sobre un polvorín. Por Rosa María Artal

Les patronals comarcals demanen a la Generalitat la finalització de la autovia entre la Vall d'Albaida i la Safor

Imatge de la reunió entre les patronals comarcals

Toni Cuquerella

Les empresarials comarcals de la Vall d'Albaida (COEVAL) i de la Safor (FAES) han acordat unir les seues forces per a reivindicar a la Generalitat la finalització de l'autovia del Morquí, via de comunicació que uneix el cor industrial de la Vall d'Albida, des de l'Olleria, amb la Safor.

Segons COEVAL i FAES, es tracta de “una infraestructura essencial per al desenvolupament econòmic i social de tots dos territoris i de la Comunitat Valenciana en ser una via de comunicació del litoral valencià amb Madrid”. La reivindicació de FAES i COEVAL compta amb el suport de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) que en el seu recent informe sobre les infraestructures que necessita la Comunitat Valenciana inclou expressament la prolongació de l'Autovia CV-60 (Gandia-El Morquí), en el tram Terrateig-enllaç A7.

FAES i COEVAL esperen que la Generalitat “s'implique definitivament en la finalització d'aquest important tram d'autovia que és de la seua competència”. Entenen les empresarials que, amb la millora de les comunicacions, “es vertebra amb fets el territori i s'impulsa l'activitat econòmica de comarques que estan equidistants dels ports i aeroports de València i Alacant, i amb una ubicació estratègica privilegiada, veuen llastrada la seua competitivitat per comptar amb infraestructures incompletes com aquesta, malgrat la demanda històrica de la seua finalització”.

Les empresarials de la Vall d'Albaida i la Safor consideren que la Generalitat ha de donar a nivell pressupostari “un pas avance que faça possible la finalització de l'autovia del Morqui, eix vertebrador de la Comunitat Valenciana i que obri noves oportunitats de desenvolupament econòmic”.

Etiquetas
stats