Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Revés a Francisco Camps: El jutjat rebutja l'arxiu de la causa de la Fórmula 1

Francisco Camps atén les explicacions del directiu de Valmnor, Jorge Martinez "Aspar".

Miguel Giménez

El jutjat que investiga les irregularitats en l'organització del Gran Premi de Fórmula 1 a València ha rebutjat la petició de l'expresident de la Generalitat Francisco Camps i ha descartat l'arxiu de la causa, tal com ha anunciat el TSJ valencià a través del seu compte de twitter.

La jutge investiga, arran de la creació del circuit urbà per a l'acolliment de les carreres de Fórmula 1, la cessió gratuïta a Valmor de l'organització del Gran Premi; l'ordre de Francisco Camps perquè la Generalitat avalara Valmor sense seguir diverses lleis autonòmiques; l'ordre de Lola Johnson, llavors consellera d'Educació, Cultura i Esports, perquè el Govern valencià avalara Valmor -un dia abans de presentar la seua dimissió pel cas Gürtel-; i el pagament d'un cànon anual de 26 milions d'euros a l'organització per part del Consell.

En la causa s'investiga a Francisco Camps, Lola Johnson i l'expilot Jorge Martínez 'Aspar', un dels responsables de Valmor, per suposats delictes de malversació de cabals públics i prevaricació administrativa.

Etiquetas
stats