Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Israel se prepara para una ofensiva en Rafah mientras el mundo mira a Irán
EH Bildu, una coalición que crece más allá de Sortu y del pasado de ETA
Opinión - Pedir perdón y que resulte sincero. Por Esther Palomera

El cuiner Ricard Camarena, nou protagonista de la sèrie En Confiança

Salut Alcover entrevista a Ricard Camarena 'En Confiança'

elDiariocv

València —

El cuiner Ricard Camarena és entrevistat per la periodista Salut Alcover dins la secció 'En confiança', la sèrie audiovisual que eldiario.es publica en la seua edició valenciana amb la intenció d'acostar als lectors diferents figures de la cultura, l'economia i la societat valenciana. El pròxim cap de setmana publicarem l'entrevista sencera.

Nominat al Premis Nacionals de Gastronomia d'enguany, Camarena (Barx, 1974) desplega en els seus restaurants una creativitat basada en la preminència del sabor i el respecte pels productes de temporada.

Els sabors de la infantesa i la relació amb la cuina tradicional, la identificació amb València, ciutat on ha decidit mantenir la base del seu treball, i la valoració dels productes de l'Horta són alguns dels aspectes que el cuiner aborda al llarg d'una entrevista en la qual desvela com va començar a acostar-se de menut als fogons i explica, entre altres coses, per què no fa paelles.

Etiquetas
stats