Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La banda Koninklijke Harmonie van Peer guanya la secció segona del Certamen Internacional de Bandes de Música

La banda belga Koninklijke Harmonie van Peer

elDiariocv

València —

La banda belga Koninklijke Harmonie van Peer amb un total de 392,5 punts, ha resultat la guanyadora de la secció segona del Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2016, que es celebra al Palau de la Música fins al diumenge 24 de juliol. La Sociedad Musical Unión de Pescadores de València ha quedat en segona posició amb 351,5 punts, mentres que la Banda de Música de Monçao de Portugal, ha ocupat el tercer lloc amb 344 punts. Ha actuat com a banda convidada l’Ensemble de Flautas de Valencia.

La dotació dels premis per a la secció segona ha sigut de 4.000 euros per a la guanyadora, 2.000 euros per a la segona i 1.500 euros per a la tercera. El públic té l'oportunitat de seguir el certamen en directe a través de Streaming, amb un enllaç específic que figura en la pàgina web del certamen www.cibm-valencia.com.

Secció primera

Torn aquest dissabte per a les bandes de música que concursaran en la secció primera del Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2016. Competiran per orde d'actuació: Sociedad Unión Musical Almoradí (Alacant), Unió Musical de Muro – Muro d’Alcoi (Alacant), Asociación Banda de Mica de Alcazar de San Juan (Ciudad Real), Asociación Musical Moteña de Mota del Cuervo (Cuenca) i Societat Musical l'Entusiasta de Benifairó de la Valldigna (València), tancant la nit com a agrupació convidada la Banda Municipal de Barcelona.

Les societats interpretaran un pasdoble de lliure elecció, una composició lliure, i l'obligada per a esta secció és “Synkretismos” de Jef Penders.

Etiquetas
stats