Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Un llibre reuneix per primera vegada totes les lletres de les cançons de Raimon

El cantautor valencià Raimon

EFE

València —

RBA publicarà en el volum “Tot el que he cantat” les lletres completes de totes les cançons del cantautor valencià Raimon, coincidint amb el seu comiat definitiu dels escenaris.

“Tot el que he cantat”, que es publicarà en el segell en català La Magrana, inclou per primera vegada les lletres completes de Raimon de tota la seua carrera, des de 1959 fins a 2017.

El llibre recopilarà a més de les lletres del cantautor de Xàtiva, els poemes musicats de Jordi de Sant Jordi, Ausiàs March i Salvador Espriu, i dues cançons escrites per altres autors i gravades per Raimon: la versió catalana de “Te recuerdo Amanda”, de Víctor Jara, i “Se'n va anar”, amb lletra de Josep Maria Andreu, que va guanyar el Festival de la Cançó del Mediterrani en 1963.

El volum es completa, en annex, amb els textos que han prologat o acompanyat les anteriors recopilacions de les lletres, a càrrec de Manuel Sacristán, Joan Fuster, Salvador Espriu, Enric Gispert i Joaquim Molas.

Aquesta novetat editorial es publicarà coincidint amb els dotze recitals de comiat que Raimon oferirà durant el mes de maig en el Palau de la Música.

Etiquetas
stats