Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La confesión de la pareja de Ayuso desmonta las mentiras de la Comunidad de Madrid
El plan del Gobierno para indemnizar a las víctimas de abusos agita la Iglesia
Opinión - El pueblo es quien más ordena todavía. Por Rosa María Artal

Una dona és assassinada per la seua parella a Benicàssim

Coche patrulla de la Policía Nacional.

EP/EldiarioCV

Un home de 40 anys ha assassinat aquest dimecres la seua companya sentimental, de 43, al seu domicili de Benicàssim (Castelló), amb una arma blanca, i ha agredit els dos fills de 13 i 10 anys. El presumpte agressor va telefonar a Emergències i ja ha estat detingut per la Guàrdia Civil.

L’agressió ha tingut lloc cap a les 8.00 hores d’aquest dimecres al domicili de la dona, situat al número 11 del carrer de la Il·lustració d’aquesta localitat, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil i d’Emergències.

El detingut, de nacionalitat espanyola, segons sembla, ha matat la dona, de nacionalitat hongaresa, i ha agredit posteriorment amb l’arma blanca els dos fills, un xicot de 13 anys i una xiqueta que demà en farà 11. Els dos menors han estat traslladats a un centre hospitalari amb unes quantes ferides. El presumpte agressor no tenia ordre d’allunyament ni antecedents, segons les mateixes fonts.

Fins al lloc s’han mobilitzat efectius de la Guàrdia Civil, que s’han fet càrrec de les diligències, i també de la Policia Local i de la Generalitat. Així mateix, s’hi han desplaçat dues unitats del SAMU i un SPV (suport vital bàsic) amb un metge del centre de salut pròxim.

Cal destacar que el president de l’Audiència de València va anunciar ahir que les denúncies per violència masclista han augmentat un 167% a la Comunitat Valenciana durant el 2016.

El president va insistir en la necessitat d’apostar per l’educació, per això ha anunciat la posada en marxa d’un programa, en col·laboració amb la Conselleria d’Educació, perquè els alumnes de l’ESO i de Batxiller acudisquen a la Ciutat de la Justícia i assistisquen a xarrades sobre valors democràtics.

El telèfon d’atenció a les víctimes és el 016, totalment gratuït i no deixa rastre en la factura telefònica. Roman operatiu les 24 hores del dia i atén en sis idiomes possibles víctimes arreu del territori nacional.

Etiquetas
stats