Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Ha faltat el periodista valencià Josep Torrent a 63 anys

El periodista valencià Josep Torrent

elDiariocv

Valencià —

La matinada passada moria a València el periodista valencià Josep Torrent, víctima d’un càncer, a 63 anys. Torrent, nascut a l’Eliana el 1953, ha estat un referent de la crònica política valenciana, un gènere periodístic a què va imprimir un estil personal, basat en la bona informació sobre el rerefons de les notícies i la facilitat de connexió amb els lectors. Torrent va treballar en el setmanari d’oci Qué y Dónde, en Diario de Valencia i Noticias al Día, però va ser en el diari Levante-EMV (on va arribar a ser-ne subdirector) que va desenvolupar la major part de la seua carrera. Posteriorment, es va incorporar a El País com a delegat a la Comunitat Valenciana entre el 1997 i el 2014.

Després del canvi al Palau de la Generalitat i de l’arribada de Ximo Puig a la direcció del Consell, Torrent va acceptar el lloc de director general d’Anàlisi i Prospectives, departament lligat a la Presidència de la Generalitat en què s’analitzen sondejos polítics i es desenvolupen estratègies d’acció per al Govern valencià. No obstant això, no va arribar a incorporar-se oficialment a aquest lloc, ja que va coincidir amb el diagnòstic de la malaltia que li ha tallat la vida.

Etiquetas
stats