Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Marxa contra la pedrera de Lafarge a Sagunt

Els participants en la marxa que ha reclamat "no més pedreres" a Sagunt.

elDiariocv

Sota el lema “El pinyal no es toca”, aquest dissabte s'ha celebrat la segona “Marxa en defensa del Camp de Morvedre” per a mostrar el rebuig de la ciutadania a la nova pedrera que Lafarge-Holcim vol obrir al Barranc de la Catalana i les muntanyes de L'Hostalera i Fontanelles, en el terme municipal de Sagunt.

La marxa reivindicativa, que ha comptat amb la participació de 200 persones, també tenia com a objectiu mostrar el rebuig ciutadà a l'ampliació de la pedrera del Salt del Llop, que actualment explota Lafarge-Holcim a la Muntanya de Romeu, ubicada al terme municipal de Sagunt. “Stop pedreres!”, “la Vall de Segó, com ara, sempre!” i “el Pinyal no es toca!”, han estat els lemes de la protesta.

Els participants, 200 veïns i veïnes de la comarca del Camp de Morvedre, s'han reunit a l'emblemàtica Font de Quart per a participar en la marxa i pujar al cim de Fontanelles, un dels espais naturals amenaçats per la nova pedrera que la cimentera Lafarge-Holcim vol obrir al terme municipal de Sagunt. Concretament a la zona coneguda com el Pinyal i que també feriria de mort el Barranc de la Catalana i la Muntanya de l'Hostalera, segons ha destacat Acció Ecologista-Agró en un comunicat.

Etiquetas
stats