Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

27 mitjans aeris treballen en l’extinció d’un incendi a Artana

Incendi forestal a la zona de les Penyes Altes o Aragoneses

elDiariocv

València —

Les últimes informacions dels serveis d’emergència indiquen que l’incendi forestal declarat al paratge natural de la serra d’Espadà avança amb virulència.

27 mitjans aeris, entre els de la Generalitat i els del Ministeri de Medi ambient, cinc autobombes i altres tantes unitats de bombers forestals treballen en l’extinció d’un incendi forestal que s’ha declarat a la localitat d’Artana (Castelló).

Segons informa el 112 en el seu compte de Twitter, personal del Post de Comandament Avançat i de la Unitat Mòbil de Coordinació s’han instal·lat al polígon industrial d’Artana. José María Ángel, director de l’Agència de Seguretat, s’ha desplaçat fins al lloc i ha explicat que s’ha demanat un mitjà aeri més a la comunitat d’Aragó.

El foc s’ha originat cap a les 15 hores en una zona coneguda com les Penyes Altes o Aragoneses, a la serra d’Espadà.

El director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, que s’ha desplaçat fins a la zona, ha destacat que l’objectiu és que el foc no arribe a la serra d’Espadà, “un dels paratges emblemàtics més importants de la Comunitat Valenciana”.

El director general ha assenyalat que el vent dificulta les faenes d’extinció, la qual cosa també perjudica l’orografia del terreny, ja que és una zona “molt escarpada i molt poblada de combustible i de massa forestal”.

Etiquetas
stats