Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Localitzada a Moraira la segona pastera buida en aigües de la Marina Alta en 24 hores

Imtage d'arxiu de dues pasteres buides trobades en la costa mediterrània.

elDiariocv

La sospita que un buc d'abastiment intentava traslladar nombrosos immigrants fins a les costes de la Marina Alta i d'altres comarques alacantines s'acreix en les últimes hores. Aquest dilluns, una embarcació sense ocupants i amb estris personals ha aparegut encallada en la platja de l'Ampolla, a Moraira, per la qual cosa agents de la Guàrdia Civil cerquen ara els possibles tripulants.

És la segona pastera que apareix en aigües de la Marina Alta després que el diumenge en va ser trobada una altra buida a la deriva en una cala de Calp. Tampoc se sap res dels seus ocupants. Per si no fos poc, una mica més al sud, a Santa Pola, va aparèixer diumenge en el mar una altra pastera en la qual sí es trobaven a bord dotze persones, que han passat a disposició de la Guàrdia Civil.

Aquesta segona troballa en Moraira s'ha produït sobre les 9 del matí d'avui. La Policia Local de Teulada va doanr l'avís a l'Institut Armat. En la pastera abandonada hi havia roba, bengales i bidons de gasolina.

També en la llanxa de Calp hi van aparèixer estris com jupetins, abrics i combustible, en un modus operandi molt semblat al de Moraira.

Etiquetas
stats