Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Compromís-Podemos: mil activistes en xarxes socials i 165 segons en TVE

Joan Baldoví i Àngela Ballester, davant dels cartells de campanya

Adolf Beltran

València —

“Volem que siga una campanya de proximitat”, ha assegurat aquest dimecres el cap de llista per València de Compromís-Podemos, Joan Baldoví, en presentar, juntament amb la número dos per aqueixa circumscripció, Àngela Ballester, els cartells i les previsions de la candidatura. Segons el diputat de Compromís en el Congrés durant els últims quatre anys, la coalició durà a terme 150 actes en totes les comarques valencianes i disposarà d’un miler de voluntaris en les xarxes socials, on centrarà una bona part dels seus esforços.

Els actes centrals de Compromís-Podemos seran l’11 de desembre a Alacant, el 12 a Castelló, el 13 a València (concretament en el teatre Olympia) i el 17 a Elx. Com a tancament de campanya, tenen previst un acte el 18 de desembre en el pavelló de la Font de Sant Lluís, a València, amb capacitat per a unes 8.000 persones. “Seríem capaços d’omplir la plaça de bous”, ha assegurat Àngela Ballester, que ha explicat que el repartiment d’espais gratuïts en Televisió Espanyola ha deixat la coalició només amb 165 segons, però que ho supliran amb una gran presència en les xarxes socials. “La política ha canviat molt”, ha comentat la candidata i dirigent de Podem, que ha confirmat que el líder del seu partit. Pablo Iglesias, participarà el dia 11 en el míting d’Alacant i el 18 de desembre en la cloenda de campanya a València, un acte en què també participarà l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Baldoví s’ha mostrat encantat de rebre Iglesias i Colau perquè “donen suport a una candidatura que aspira a ser líder en les eleccions al País Valencià”. També Ballester ha insistit en el fet que la coalició ix a guanyar. I ha al·ludit al lema “És el Moment” com un resum de l’esperit de l’aposta d’una candidatura que ha de completar en les eleccions generals l’èxit de les dues formacions que la integren en les eleccions autonòmiques passades, en què ha recordat que van obtenir en conjunt el nombre més gran de diputats (19 de Compromís i 13 de Podem).

Etiquetas
stats