Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Una denuncia de la extrema derecha lleva al límite al Gobierno de Sánchez
Crónica - El día que Sánchez se declaró humano. Por Esther Palomera
Opinión - El presidente Sánchez no puede ceder

Maíllo i Bonig acorden la formació d'una gestora en el PP de València presidida pel diputat Rubén Moreno

El diputat popular en el Congrés Rubén Moreno
València —

El coordinador general del PP i responsable d'Organització, Fernando Martínez-Maillo, i la presidenta dels populars valencians, Isabel Bonig, han acordat la creació d'una gestora provisional en el PP de la província de València que serà presidida pel diputat en el Congrés i ex alt càrrec de la Generalitat, Rubén Moreno, segons han informat a Europa Press fonts coneixedores d'aquesta decisió.

La direcció nacional del PP ha comunicat la constitució d'aquesta gestora al fins ara president dels populars de la província de València, Vicente Betoret, que ha acceptat deixar l'adreça del partit per a “mantenir la unitat” i “rebaixar la tensió”.

Ambdues parts han abordat aquesta qüestió en una reunió celebrada aquest dimecres per a tractar la situació del PP de la província de València.

Betoret ha exposat a Gènova que accedeix a la constitució d'una gestora sempre que siga provisional i estiga condicionada a la celebració d'un pròxim congrés provincial “amb totes les garanties” i amb l'objectiu de “garantir als militants la llibertat per a triar president”.

El fins ara president ha assenyalat que la seua voluntat és “anteposar la voluntat democràtica dels militants” al seu càrrec, “sempre que se celebre el congrés”. A més, ha comunicat a la direcció nacional del partit que “no té problema” a deixar el càrrec uns mesos per a ser triat en els pròxims anys“ si amb açò es desbloqueja el congrés provincial i es fa ”en el marc de la unitat“.

Etiquetas
stats