Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Ofegats que tornen a respirar, el vídeo de Compromís per a celebrar dos anys de govern del canvi

Instant del vídeo 'Valentes com tu' de Compromís

Toni Cuquerella

Cossos aparentment inerts, ofegats en un mar sense esperança, però que reaccionen a temps i reviuen amb un glop d'aire. Així mostra el 'renaixement' del País Valencià el vídeo de Compromís 'Valentes Com Tu' per al segon aniversari dels governs del canvi.

En la seua explicació del vídeo des de Compromís s'apunta que es mostra un renaixement de “quan la ciutadania va dir prou a més de 20 anys de corrupció i malgovern, 20 anys on la ciutadania va estar atrapada i ofegada per un govern que va emprar les institucions per a enriquir-se, al mateix temps que desmantellava els serveis públics i trencava la societat del benestar, robant-nos present, futur i oportunitats”.

Així, mostra aquell maig de 2015 com “un alè de valentia” en el qual “moltes persones vam despertar i ens vam adonar que el canvi era possible”. “Ara, dos anys després, podem començar a respirar gràcies a les polítiques valentes que s'estan duent a terme des de les institucions, que ara sí, posen a les persones en el centre de l'acció de govern” conclouen des de Compromís.

Aquest vídeo al·legòric ha sigut llançat aquest dijous per les xarxes socials en una setmana que centrarà les seues celebracions dissabte 27 de maig, amb una festa en el llit del riu Túria de València, oberta a tota la ciutadania.

Etiquetas
stats