Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El PP valencià destitueix tots els càrrecs detinguts pel cas Imelsa

La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, y el president del PP provincial de València, Vicente Betoret

Moisés Pérez

València —

Davant de la magnitud de la macrooperació policial, el PPCV ha anunciat per boca de la secretària general dels populars valencians, Eva Ortiz, que ha “acordat suspendre dels càrrecs a tots els militants detinguts” i que anirà “fent el mateix amb tots els altres que es vagen detenint a mesura que es vagen acreditant de manera fidedigna”. Acompanyada del president del PP provincial de València, Vicente Betoret, Ortiz ha assegurat que seran “contundents davant de qualsevol indici de corrupció”. “L’operació ens ha causat sorpresa i preocupació”, ha expressat Betoret.

No obstant això, el PP no ha considerat “important” que la presidenta regional de la formació, Isabel Bonig, no haja comparegut davant de la gravetat dels fets ocorreguts. “Si es produeixen més fets, Bonig compareixerà”, es limiten a dir des del partit de la gavina. El PP ha convocat a migdia el Comité de Drets i Garanties regional per a aprovar aquestes accions.

“Barberá està tranquil·la en casa”, ha afirmat Ortiz sobre la implicació de l’exalcaldessa de València en la trama a causa de les gravacions fetes per l’exgerent d’Imelsa, Marcos Benavent. Des del PP no han volgut comentar la detenció de l’empresari Vicente Cuquerella, propietari d’una part de la seu del PPCV, on tenia lloc la conferència de premsa.

La suspensió de militància afectarà casos com el de l’exvicepresident de la Diputació de València i ara assessor del partit a la institució provincial, Juan José Medina, o l’exalcalde del Genovés i també assessor a la Diputació, Emilio Llopis. Altres detinguts, com l’expresident de la Diputació de València, Alfonso Rus, o l’exdiputat també implicat en el cas Gürtel, David Serra, ja en van ser suspesos.

Etiquetas
stats