Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

València subhastarà les Harley Davidson que va comprar Rita Barberá per a la visita del papa

Se subhastaran 5 de les 6 Harley Davidson de la Policia Local

Toni Cuquerella

Rita Barberá va voler assenyalar al seu dia, sobre les acusacions de dispendis luxosos en la seua gestió, que ella no acceptava coses “cutres” per al seu ajuntament, filosofia que va aplicar també per a la visita del papa Benet XVI el 2006; per això, l’Ajuntament de València va comprar per 82.000 euros 6 motocicletes Harley Davidson perquè la Policia Local escortara el sant pare. Ara el govern de Joan Ribó, segons avança el diari Levante-EMV, vol desfer-se d’aquests vehicles, per mitjà d’una subhasta que es farà al setembre, i recuperar una part dels diners gastats.

Aquestes motocicletes estan en molt bon estat de conservació, ja que, durant els 10 anys de vida que tenen, han fet menys de 7.000 quilòmetres cada una, estan aparcades i només ixen durant la cavalcada dels Reis i per a les visites oficials dels reis d’Espanya.

La regidora de Protecció Ciutadana, la socialista Sandra Gómez, explica que el preu d’eixida serà el mínim que marque el mercat, però que espera “recuperar el valor del que es va invertir”. Així doncs, indiquen que les motocicletes, ‘personalitzades’ amb l’escut de la Policia Local i beneïdes pel papa, tindran una gran acceptació entre els col·leccionistes.

L’Ajuntament de València subhastarà cinc de les sis motocicletes que ara acumulen pols a l’aparcament, la sisena Harley Davidson passarà a formar part del museu de la Policia Local.

Etiquetas
stats