Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La confesión de la pareja de Ayuso desmonta las mentiras de la Comunidad de Madrid
El plan del Gobierno para indemnizar a las víctimas de abusos agita la Iglesia
Opinión - El pueblo es quien más ordena todavía. Por Rosa María Artal

Es reforça la seguretat en zones turístiques i ciutats en festes

Reunió sobre seguretat d'Anaïs Menguzzato, Mónica Oltra, Ximo Puig i José María Ángel.

Adolf Beltran

La seguretat es reforçarà especialment, després dels atemptats de Barcelona i Cambrils, en les zones turístiques i les ciutats que estiguen en festes o vagen a estar-ho, encara que el nivell 4 d'alerta que hi havia abans d'aqueixos successos es manté. Així ho ha indicat el director de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Generalitat Valenciana, José María Ángel, que ha emfatitzat: “Som una societat segura”.

Ángel ha explicat que la Generalitat aposta per accentuar “la cooperació institucional”, una col·laboració que ha qualificat de “estretíssima” amb les forces i cossos de Seguretat de l'Estat.

El responsable de l'agència autonòmica ha comparegut davant els periodistes al costat de la regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de València, Anaïs Menguzzato, que aquest matí s'han reunit amb el president i la vicepresidenta de la Generalitat, Ximo Puig i Mónica Oltra.

Menguzzato ha plantejat “tres qüestions fonamentals”. “Som més aliats que mai”, ha dit en primer lloc, en referència a les diverses institucions i cossos policials. “Necessitem, valorem i apreciem la col·laboració ciutadana”, ha indicat en segon lloc. “La prioritat és la seguretat”, ha afegit en tercer lloc, per a destacar que no hi ha més remei que assumir les incomoditats que puga generar la vigilància policial.

La regidora ha citat com a exemple de cooperació de la Policia Local de València amb les forces de seguretat de l'Estat el fet que ha posat a la seua disposició les càmeres de control de tràfic en la ciutat.

Etiquetas
stats