Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Mor un agent de la Policia Nacional a València acoltellat per l'home al qual intentava identificar

Efectius de la Policia Municipal acordonen el carrer de Sueca de València

EFE

València —

Un agent de la Unitat d'Homicidis de la Prefectura Superior de Policia de València ha mort acoltellat en intentar identificar a un home, que ha sigut abatut, durant una intervenció policial en el barri de Russafa, on en la nit del dilluns es va trobar una borsa plàstic amb restes humanes.

Fonts de la Policia han informat a Efe que el succés s'ha produït sobre les 14 hores quan el grup d'homicidis, dins de la investigació oberta després de la troballa les restes humanes, s'ha dirigit al número 77 del carrer de Sueca, molt propera a l'avinguda de Peris i Valero on es va trobar la borsa.

Quan entraven en el portal ha baixat un home al qual han intentat identificar i, “sense dir paraula”, aquest ha tret un ganivet i ha agredit a un dels agents, i per a repel·lir l'agressió els altres policies li han disparat.

Les fonts han indicat que de moment no poden determinar si l'agressor que ha mort pels trets de la Policia estava relacionat amb la troballa de les restes humanes.

Fins al lloc s'ha desplaçat una unitat del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU), que ha practicat una maniobra de reanimació cardiopulmonar avançada a l'agent ferit per arma blanca, de 51 anys, però no hi ha hagut resposta.

Els sanitaris també han confirmat la defunció de l'home abatut per arma de foc, segons fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

També s'han desplaçat membres del Cos Nacional de Policia i de la Policia Local, mentre agents de la Policia Científica han desplegat una lona per a treballar amb major intimitat.

La zona ha sigut acordonada des del carrer de Centelles fins a l'avinguda de Peris i Valero, i encara que mitjans de comunicació i curiosos s'acosten per a conèixer l'ocorregut, un furgó policial impedeix visualitzar el lloc on s'ha produït el succés.

També s'ha desplaçat al lloc del succés el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, i el subdelegat del Govern a València, José Vicente Herrera.

En xarxes socials, tant la Policia com la Guàrdia Civil han expressat les seues condolences per la defunció de l'agent.

Etiquetas
stats