Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Troben sense vida el cos del xiquet que es va perdre en les aigües del riu Cabriel

Imatge de les unitats desplegades en la cerca del menor

Toni Cuquerella

Després de quatre dies de cerca en la qual han participat diferents efectius de bombers i de la Guàrdia Civil, així com drons per a aconseguir visió aèria de fins a 20 quilòmetres del riu Cabriel, els GEAS (Grup Especial d'Activitats Subaqüàtiques) de la benemèrita han trobat el cos del xiquet d'11 anys que va desaparèixer dissabte passat quan descendia el riu en un matalàs unflable.

Segons informen els bombers el cos s'ha trobat al costat d'un cañar, a mig quilòmetre d'on s'havia establit el lloc de comandament, punt on es va perdre la pista del menor.

En la cerca del xiquet, en el terme de Venta del Moro, es va arribar a disminuir el cabal del riu a través de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, i han participat tant unitats valencianes com de Castella-la Manxa que han col·laborat en un rastreig que ha resultat finalment infructuós, en trobar al xiquet sense vida.

Etiquetas
stats