Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La confesión de la pareja de Ayuso desmonta las mentiras de la Comunidad de Madrid
El plan del Gobierno para indemnizar a las víctimas de abusos agita la Iglesia
Opinión - El pueblo es quien más ordena todavía. Por Rosa María Artal
Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

Sisena edició del “Trofeu a l’Esforç” de València Basket

L'Afició Taronja reconeixerà una temporada més al jugador de la plantilla taronja que més s'ha esforçat en cada partit a través dels seus vots

elDiariocv

Esta vesprada s'ha presentat en la Sala de Premsa de la Fonteta la sisena edició del “Trofeu a l'Esforç” en un acte que ha comptat amb la presència de tota la primera plantilla, a més del secretari autonòmic de Medi ambient i Canvi Climàtic Julià Álvaro, el Màrqueting Manager de Ecovidrio José Luis Magro i el director de comunicació i màrqueting del València Basket Jesús Villarreal. L'Afició Taronja reconeixerà una temporada més al jugador de la plantilla taronja que més s'ha esforçat en cada partit a través dels seus vots de la pàgina web del Club.

El guardó, segons un comunicat del club, canvia el seu disseny respecte al de la passada temporada i també el material amb el què està fabricat. En virtut de l'acord aconseguit per Valencia Basket amb Ecovidrio i en col·laboració amb la Generalitat Valenciana, el Trofeu a l'Esforç 2017 estarà realitzat amb una part del vidre reciclat recollit en els contenidors verds que hi ha situats en els accessos de la Fonteta. El nou disseny, que s'ha mostrat per primera vegada en esta roda de premsa, manté la representació en tres dimensions de les mans de cinc jugadors diferents els de la passada edició (Romain Sato, Sam Van Rossom, Pierre Oriola, Joan Sastre i Slava Kravtsov), envoltant una pilota de bàsquet i amb un espai reservat per a afegir una mà més, la d'un aficionat. Tot açò a escala 1:1 per a confeccionar un monumental guardó de vidre verd reciclat.

El director de comunicació i màrqueting del València Basket, Jesús Villarreal, ha assenyalat en la roda de premsa que “presentem una nova edició del Trofeu a l'Esforç com una recompensa directa de l'afició per al jugador que millor represente en cada partit els valors de la Cultura de l'Esforç i que volem que servisca d'al·licient motivador als nostres jugadors per a afrontar l'important tram de la temporada que ja apareix en el nostre horitzó més proper. A uns dies d'afrontar la fase final del primer torneig oficial de la temporada, la Copa del Rei, al que acudim amb humilitat però també amb il·lusió i confiança en les nostres possibilitats, és un bon moment per a posar en valor el bon treball que l'equip ha realitzat fins al moment”.

El dirigent taronja va mostrar la seua satisfacció pel fet que “en virtut de l'acord que tenim amb Ecovidrio i amb la col·laboració de la Generalitat, l'esforç dels nostres aficionats a reciclar vaja a permetre confeccionar el sisé Trofeu a l'Esforç. Amb part del vidre reciclat pels aficionats en els contenidors situats en l'exterior de la Fonteta, es fabricarà el nou guardó del Trofeu, que representa les mans de cinc jugadors que s'entrellacen, una al·legoria de l'equip, a la qual com en les últimes edicions s'afegirà la mà d'un aficionat triat entre tots els que voten”.

El secretari autonòmic de Medi ambient i Canvi Climàtic Julià Álvaro ha assenyalat que “agraïm a Ecovidrio i a València Basket pel que ens ajuden a fer este treball de conscienciació que és fonamental per a tindre èxit, sort per a vosaltres en la Copa del Rei i que tinguem sort en la gestió del planeta per als pròxims segles”.

El Màrqueting Manager de Ecovidrio José Luis Magre ha destacat que “des del primer moment, la implicació que ha tingut el club i els aficionats ha sigut exemplar omplint eixos contenidors. No en va, tant esta afició, com tots els valencians són un referent sobre reciclatge de vidre, reciclen 14.4 quilos d'envàs de vidre”.

I en últim lloc ha sigut el guanyador del Trofeu de l'any passat, Bojan Dubljevic, el que ha pres el torn de paraula per a comentar que “estic molt orgullós de guanyar l'any passat, este és un gran trofeu, i ara estem molt motivats per a seguir guanyant enguany”.

Després de les paraules del pivot montenegrí, s'ha desvetlat el disseny del guardó en si, amb l'espai buit reservat per a la mà d'un aficionat i s'ha projectat en la Sala de Premsa l'spot publicitari d'esta sisena edició del “Trofeu a l'Esforç”. I l'acte ha conclòs amb una foto de grup amb tots els jugadors del Valencia Basket i els tres protagonistes de la roda de premsa.

Com votar pel jugador que ha de guanyar el Trofeu a l'Esforç?

Després de cada partit, els aficionats de Valencia Basket podran entrar en la pestanya del “Trofeu a l'Esforç” en la pestanya Equip de la pàgina Web del club per a votar què jugador creuen que és el que més s'ha esforçat en eixe encontre. Estarà permès un sol vot per usuari i partit. Una vegada finalitze la temporada, el jugador més votat serà el que reba el “Trofeu a l'Esforç”

Un reconeixement consolidat

El Trofeu que lliura l'Afició Taronja arriba a la seua sisena edició i s'ha convertit ja en un costum consolidat entre els nostres seguidors votar pel jugador que més s'esforça a la conclusió dels partits. El guanyador de l'edició 2016-17 unirà el seu nom al dels il·lustres vencedors d'este guardó com Florent Pietrus, Justin Doellman, Romain Sato, Pau Ribas o Bojan Dubljevic.

Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

Etiquetas
stats