eldiario.es

Síguenos:

Boletines

Boletines

Menú
AntoniFerret

AntoniFerret

Usuario desde Octubre 2015

Socio desde Octubre 2015

Nº de comentarios Reacciones
1761
 • Política

  El rey avala la aplicación del 155 para "hacer frente a un inaceptable intento de secesión" en Catalunya

  #42 Majestat: vós faríeu bé de no parlar gaire, perquè jo considero que, del problema que ara tenim amb Catalunya, després del "senyor" Rajoy, en sou vós el segon principal culpable. Perquè, durant anys, heu fet deixadesa de lo que hauria d'haver sigut el vostre deure com a rei, de convocar i presidir una taula de partits catalans i espanyols per buscar pacientment la millor solució al malestar que sentíem (i sentim) els catalans i catalanes.

   • Votar a favor 6
   • Votar en contra 1
 • Política

  Govern y CUP adecuarán el calendario de la DUI a los movimientos de Rajoy

  #23 Eleccions, ja!!! Unes noves eleccions són, avui dia, una solució gairebé diria de supervivència com a país. Les convoqui qui les convoqui. Noves eleccions per: 1) Sortir de la maleïda situació i d’aquest maleït Govern, partidista, antipopular, gens democràtic, segregador. / 2) Veure si, amb sort, podem tornar a tenir un Govern normal, que governi per a les persones, després de tants anys de no tenir-ne. / 3) Perquè tots els catalans/es puguem tornar a ser catalans de primera, i no uns de primera i uns altres de segona, com passa ara.

 • Política

  Colau se plantea romper su acuerdo de Gobierno en Barcelona con el PSC si apoya el 155

  #109 Espero que una cosa tan seriosa com el govern de Barcelona no es trenqui per una cosa tan voluble com les idees independentistes. L'aplicació del 155 NOMÉS la busca el Govern català i els seus socis.

 • Catalunya

  El Govern apuesta por reactivar la declaración de independencia mientras congela la vía electoral

  #34 1) El Govern central (que no és un Govern, sinó una camarilla d'antiespanyols, que jo faria desésser si pogués), ara com ara, reconec que és menys tancat que el Malgovern català. Aquest té ara DUES sortides fàcils i elegants: dir la veritat de lo que va ser, i convocar eleccions. No en vol cap de les dues, perquè sembla que busqui la confrontació per la confrontació. / 2) Diu que vol diàleg, però no accepta el diàleg oficial de la Comissió del Congrés. Vol un diàleg "especial", amb una personalitat internacional que els doni la raó. / 3) Parlen de mandat de l'1-O, cosa que no existeix, perquè van votar dos milions, enfront de tres milions i mig. Normalment, els abstencionistes no compten, però en un cas en què són tants, i que s'abstenen precisament com a protesta contra la manera de fer les coses, és clar que han de comptar. No tenen cap mandat democràtic, encara que ho diguin. / 4) L'opció de les eleccions, vençut el període parlamentari que es va dir, de 18 mesos, és la solució més adient i la més honrada. Per això no la volen?? / 5) Si proclamen la independència, serà un més dels seus fraus. En aquest cas, trobaria bé que el Govern central (encara que sigui indecent) ho impedeixi de la manera que calgui.

 • Política

  La Fiscalía redobla su ofensiva para encarcelar a Trapero, erigido en héroe del independentismo

  #30 I per què aquest malhome de fiscal vol, tant sí com no, que vagi a la presó??? De què serveix un fiscal?? Per fer mal a la gent, gratuïtament??

   • Votar a favor 2
   • Votar en contra 0
 • Política

  La CUP revela que negocia con JxSí la proclamación de la independencia "en los próximos días"

  #40 Cada vegada que la camarilla del PP comet un error, i ho fa sovint, engreixa l'independentisme. Vegem què passarà els propers dies.

 • Política

  El Gobierno duda de la oferta de diálogo de Puigdemont y pone en marcha el segundo requerimiento

  #125 Es va dir i redir que les dues lleis fonamentals s’havien d’aprovar amb mètode ràpid i restrictiu de la participació normal, per evitar que el Govern central i el TC tinguessin temps d’impugnar-les. S’havien d’aprovar deixant un lapse de temps fins al seu ús tal, que no es pogués fer cap actuació jurídica. Però NO és veritat, perquè en la pràctica es van aprovar tres setmanes abans del seu ús, i el Govern central va tenir temps sobrat. És a dir: se’ns va enganyar (i mai ningú no ha dit una paraula de disculpa). Per què es va fer doncs amb mètode excloent? Naturalment, en aquestes dates ja no tenien temps de seguir un procés d’aprovació normal. Però és que tot es va planificar de molt abans. I per què de molt abans es va planificar fer-ho així? O, alternativament, per què a l’altura de 6-7 de setembre es va decidir aprovar-les tres setmanes abans de la data? Aleshores la raó que s’havia donat...

 • Política

  El Gobierno duda de la oferta de diálogo de Puigdemont y pone en marcha el segundo requerimiento

  #97 Pot ser que entre avui i dijous hi hagi alguna cosa de nou. Si no, tindrem segurament un Govern provisional per fer eleccions. Espero que aleshores Catalunya torni a ser de TOTS els catalans, i no dels qui se l'han quedada.

 • Política

  Josep Lluís Trapero, un icono en el punto de mira

  #7 En els casos que s'esmenten, no es veu clarament cap actuació ni falta d'actuació que es pugui acusar amb aquest nom tan fort. Crec que seria una prevaricació judicial.

   • Votar a favor 0
   • Votar en contra 1
 • Política

  Junqueras, a unas horas de la respuesta de Puigdemont: "El Govern está haciendo la República"

  #29 Diu: "y la mejor manera de hacerla [la república] es dialogada; dialogar para hacer la república, y para hacerla con eficacia hace falta preservar la unidad". No ho entenc gaire, però sembla que no hagi de ser una ruptura perillosa...

 • Política

  Miles de personas participan en una pegada de carteles multitudinaria donde se reparten un millón de papeletas

  #4 Ya veo la foto..... Supongo que ese niño es uno de los del instituto de Manresa,que ha echado el cierre para llevar de excursión,a pegar carteles,a los alumnos. Vomitivo.

   • Votar a favor 0
   • Votar en contra 5
 • Política

  El rechazo a la actuación policial contra el referéndum desborda las plazas de Catalunya

  #5 Parte Medico : Capsulitis en un dedo, vamos una marca. La tal Marta Torrecillas y su pareja Josep ya estaban a las 7 de la mañana “abriéndose” paso cuando se supones que la votación/farsa comenzaba a las 9:00 Declaración a la prensa, Marta Torrecillas concejal ERC Me rompieron los dedos uno a uno mientras me tocaban las tetas y se reían Video difundido Como las tetas no las tenga en las manos, nadie las toca Ana Colao Denuncia “agresiones sexuales” por parte de la policía tinc molta vergonya de veure la misèria política que tenim

   • Votar a favor 0
   • Votar en contra 5
 • Barcelona

  "El alquiler no puede ser una opción de vida permanentemente precaria"

  #5 1) El lloguer, o sigui l'habitatge, és una necessitat bàsica de les persones, podríem dir que és la "normal", ja que l'habitatge de propietat és un cas especial per a gent privilegiada (encara que molts ho hem hagut der fer perquè ens hi han obligat). / 2) Així doncs el lloguer, com a mitjà de tenir un habitatge i poder "viure", ha de ser especialment protegit. Ha de ser una de les prioritats d'un Govern, però d'un Govern que sigui un Govern, no una pandilla de xoriços al servei dels lladres "legals". / 3) Desgraciadament, no tenim, en aquest moment, cap Govern (excepte el de Barcelona, però amb competències escasses). / 4) La Llei d'Arrendaments Urbans (com també la Reforma laboral), amb un període de TRES anys i una llibertat d'augments, és un bell exemple de llei feta per agents al servei de lladres, en benefici d'aquests lladres, perquè puguin robar i robar, amb preus injustos, impossibles de pagar per la gent normal, i un cas paradigmàtic de política delictiva. / 5) D'aquí molt poc, quan Catalunya recuperi la normalitat, després de la maltempsada, i pugui tenir un Govern, després de tants anys de no tenir-ne, una de les tasques primeres, o la primera, haurà de ser una llei de lloguers que freni en sec l'especulació i reverteixi els lloguers immorals que s'han establert durant aquests temps de règim salvatge.

 • Política

  Puigdemont anula su agenda de este viernes ante una crisis de Govern inminente

  #8 Això de fer alguns canvis, o de manifestar preocupació o dubtes, no és gran cosa. El problema GROS seria voler aprovar la Llei de Transitorietat "abans". Això seria com un cop d'Estat, i podria provocar una actuació repressiva molt forta. Semblava que aquest projecte s'havia deixat de banda, però avui un diari deia que ERC i la CUP ho volien replantejar, i el PDECat no.

 • Barcelona

  Una marea humana marcha en Barcelona contra el miedo y el terrorismo

  #33 1) Molt bé. I ara tornem-hi, a lo nostre. / 2) Tot just comenci l'activitat parlamentària al Congrés, que es presenti una iniciativa per cancel·lar la relació econòmica amb Aràbia Saudita. / 3) M'hi sobraven totes les poques banderes que hi havia.

   • Votar a favor 1
   • Votar en contra 0
 • Barcelona

  "El alquiler no puede ser una opción de vida permanentemente precaria"

  #5 1) El lloguer, o sigui l'habitatge, és una necessitat bàsica de les persones, podríem dir que és la "normal", ja que l'habitatge de propietat és un cas especial per a gent privilegiada (encara que molts ho hem hagut der fer perquè ens hi han obligat). / 2) Així doncs el lloguer, com a mitjà de tenir un habitatge i poder "viure", ha de ser especialment protegit. Ha de ser una de les prioritats d'un Govern, però d'un Govern que sigui un Govern, no una pandilla de xoriços al servei dels lladres "legals". / 3) Desgraciadament, no tenim, en aquest moment, cap Govern (excepte el de Barcelona, però amb competències escasses). / 4) La Llei d'Arrendaments Urbans (com també la Reforma laboral), amb un període de TRES anys i una llibertat d'augments, és un bell exemple de llei feta per agents al servei de lladres, en benefici d'aquests lladres, perquè puguin robar i robar, amb preus injustos, impossibles de pagar per la gent normal, i un cas paradigmàtic de política delictiva. / 5) D'aquí molt poc, quan Catalunya recuperi la normalitat, després de la maltempsada, i pugui tenir un Govern, després de tants anys de no tenir-ne, una de les tasques primeres, o la primera, haurà de ser una llei de lloguers que freni en sec l'especulació i reverteixi els lloguers immorals que s'han establert durant aquests temps de règim salvatge.