eldiario.es

Síguenos:

Boletines

Boletines

Menú
AntoniFerret

AntoniFerret

Usuario desde Octubre 2015

Socio desde Octubre 2015

Nº de comentarios Reacciones
1816
 • Política

  Xavier Domènech, arropado por Colau, Iglesias y Garzón: "Vamos a cambiar Catalunya para cambiar España"

  #14 Companya Ada, molt bé això de "en esta resistencia frente a la arrogancia, la prepotencia y el autoritarismo del PP". Sí, del PP, però alerta!!, no només del PP. Digues-ho de tots dos.

 • Política

  El Gobierno liquida Diplocat y frena la recaudación de impuestos de la Hacienda catalana

  #17 Bé, les delegacions a l'estranger, d'aquí a uns quants mesos, quan tinguem govern, hi tornaran a ser, suposo. I la Hisenda, espero que no, que no ens cal.

 • Política

  ERC aparca la vía unilateral y lleva al Congreso su apuesta por una negociación con el Estado

  #36 Aquesta és una GRAN NOTÍCIA. Deixem de banda posicions que, per una banda, són de divisió profunda, amb implicacions de forts sentiments, i, per altra, són més o menys impossibles i no porten enlloc. Fem país, en el bon sentit del terme. Recuperem la política al servei de la gent normal, fins ara sacrificada.

 • Política

  PSOE y PSC rechazan un acuerdo con ERC pese a que sus votantes en Catalunya lo avalan

  #14 1) A Catalunya hi ha 4 partits, entesos com a organitzacions polítiques preocupades per governar el país a benefici de les persones, que són (per ordre d'antiguitat): ERC, PSC, CUP i CatComúPod. Les altres organitzacions, dites "partits polítics" però que no ho són, en realitat són organitzacions ad hoc dedicades a promoure interessos immorals. / 2) En conseqüència aquests 4 partits catalans han de governar, sigui des de dins o sigui des de fora, donant suport. / 3) Que el company Iceta sigui president és la meva opció preferida, però és quasi impossible, ara com ara. A més, qui sigui president és una cosa totalment secundària. Lo important no és la presidència, sinó la composició del Govern i la seva opció per les mesures socials, de rescat de les persones abandonades des de fa anys. / 4) L'actual posició socialista de no voler pactar amb ERC, encara que tingui "causes", és estúpida i anticatalana. Pot ser una causa de desgràcia per a les persones catalanes. Que s'ho pensin molt bé, perquè poden provocar una nova crisi a Catalunya.

   • Votar a favor 3
   • Votar en contra 0
 • Política

  Carme Forcadell señala a ERC como "el único voto útil" para ganar a Ciutadans

  #8 Si són els mateixos, vol dir que continuaran les persones abandonades. L'altra opció és que es pugui formar Govern, després de 6 anys sense tenir-ne. I que es pugui governar per a la gent.

 • Política

  ERC redefine su estrategia de campaña para frenar el efecto Puigdemont

  #12 1) No sabem què passarà. Hi ha moltes probabilitats que els independentistes tinguin majoria parlamentària, però no tantes que puguin formar Govern. Perquè la CUP, si no té una DUI en perspectiva pròxima, no sabem què farà. / 2) Lo que Catalunya necessita és un Govern, després de 6 anys de no tenir-ne. Un Govern que governi de cara a les persones. Per a això cal una col·laboració entre ERC+PSC+CatComPod, i la CUP des de fora en els afers socials.

 • Política

  Xavier Domènech esgrime "la tercera papeleta" para romper la polarización en la campaña de las catalanas

  #22 1) Deja't estar de claus, que això és fer el ridícul. Primera, perquè la clau segurament que la tindrà la CUP. Segona, perquè, si així fos, seria un fet extern a nosaltres, no seria un mèrit nostre. Fes campanya dels drets socials que volem acordar.

   • Votar a favor 0
   • Votar en contra 1
 • Barcelona

  El número de hoteles aumentó en Barcelona pese a la moratoria de Colau

  #5 Ha estat bé que es frenés, tenint en compte que bastants eren aprovats "abans" de l'entrrada en vigor de la moratòria. Ara, però, s'hauria de frenar MÉS, perquè és un procés que tira massa de si, que destrueix. S'ha de parar, es queixi qui es queixi.

 • Catalunya

  Mujeres en prisiones: pocas, por hurtos y víctimas del sexismo también en los centros

  #3 Deixant a part les rancúnies expressades aquí mateix, que ni tan sols es deixa en pau unes persones molt perjudicades, diguem, en pla constructiu: 1) La presó és una cosa inhunana i prehistòrica, que s'ha d'abolir ràpidament. Hi ha moltes altres maneres de, no sempre castigar, sinó recuperar, sobretot amb amor, les persones desviades equivocadament. / 2) S'ha de considerar degudament el cas de les dones amb fills. Em sembla molt bé això de: "cuando sea posible, se interpongan sentencias no privativas de libertad a las embarazadas y las mujeres que tengan niños a cargo." Si a Espanya no es té en compte és perquè, com en tantes altres coses, som un país incivilitzat.

 • Política

  La CUP renovará su secretariado nacional después de los comicios del 21D

  #5 Des de l'amor i la simpatia, els desitjo que, en aquesta nova renovació, optin, intel·ligentment, per donar àmplia prioritat a les realitats socials sobre la realitat nacional en el sentit independentista.

 • Política

  La Fiscalía de la Audiencia Nacional y el juez investigaron en paralelo la creación de estructuras de Estado

  #1 Qué interesante las cloacas del gobern catalán. Si "España os roba", se os roba por partida doble, el gobern también lo hace. Las gallinas que deberían salir hacia la sanidad pública catalana, se les van por los agujeros de la cerca. ¿Quién hablaba del lobo cuidando a las gallinas?

   • Votar a favor 3
   • Votar en contra 3
 • Política

  Miles de personas participan en una pegada de carteles multitudinaria donde se reparten un millón de papeletas

  #4 Ya veo la foto..... Supongo que ese niño es uno de los del instituto de Manresa,que ha echado el cierre para llevar de excursión,a pegar carteles,a los alumnos. Vomitivo.

   • Votar a favor 0
   • Votar en contra 5
 • Política

  El rechazo a la actuación policial contra el referéndum desborda las plazas de Catalunya

  #5 Parte Medico : Capsulitis en un dedo, vamos una marca. La tal Marta Torrecillas y su pareja Josep ya estaban a las 7 de la mañana “abriéndose” paso cuando se supones que la votación/farsa comenzaba a las 9:00 Declaración a la prensa, Marta Torrecillas concejal ERC Me rompieron los dedos uno a uno mientras me tocaban las tetas y se reían Video difundido Como las tetas no las tenga en las manos, nadie las toca Ana Colao Denuncia “agresiones sexuales” por parte de la policía tinc molta vergonya de veure la misèria política que tenim

   • Votar a favor 0
   • Votar en contra 5
 • Barcelona

  "El alquiler no puede ser una opción de vida permanentemente precaria"

  #5 1) El lloguer, o sigui l'habitatge, és una necessitat bàsica de les persones, podríem dir que és la "normal", ja que l'habitatge de propietat és un cas especial per a gent privilegiada (encara que molts ho hem hagut der fer perquè ens hi han obligat). / 2) Així doncs el lloguer, com a mitjà de tenir un habitatge i poder "viure", ha de ser especialment protegit. Ha de ser una de les prioritats d'un Govern, però d'un Govern que sigui un Govern, no una pandilla de xoriços al servei dels lladres "legals". / 3) Desgraciadament, no tenim, en aquest moment, cap Govern (excepte el de Barcelona, però amb competències escasses). / 4) La Llei d'Arrendaments Urbans (com també la Reforma laboral), amb un període de TRES anys i una llibertat d'augments, és un bell exemple de llei feta per agents al servei de lladres, en benefici d'aquests lladres, perquè puguin robar i robar, amb preus injustos, impossibles de pagar per la gent normal, i un cas paradigmàtic de política delictiva. / 5) D'aquí molt poc, quan Catalunya recuperi la normalitat, després de la maltempsada, i pugui tenir un Govern, després de tants anys de no tenir-ne, una de les tasques primeres, o la primera, haurà de ser una llei de lloguers que freni en sec l'especulació i reverteixi els lloguers immorals que s'han establert durant aquests temps de règim salvatge.

 • Política

  Puigdemont anula su agenda de este viernes ante una crisis de Govern inminente

  #8 Això de fer alguns canvis, o de manifestar preocupació o dubtes, no és gran cosa. El problema GROS seria voler aprovar la Llei de Transitorietat "abans". Això seria com un cop d'Estat, i podria provocar una actuació repressiva molt forta. Semblava que aquest projecte s'havia deixat de banda, però avui un diari deia que ERC i la CUP ho volien replantejar, i el PDECat no.

 • Barcelona

  Una marea humana marcha en Barcelona contra el miedo y el terrorismo

  #33 1) Molt bé. I ara tornem-hi, a lo nostre. / 2) Tot just comenci l'activitat parlamentària al Congrés, que es presenti una iniciativa per cancel·lar la relació econòmica amb Aràbia Saudita. / 3) M'hi sobraven totes les poques banderes que hi havia.

   • Votar a favor 1
   • Votar en contra 0
 • Barcelona

  "El alquiler no puede ser una opción de vida permanentemente precaria"

  #5 1) El lloguer, o sigui l'habitatge, és una necessitat bàsica de les persones, podríem dir que és la "normal", ja que l'habitatge de propietat és un cas especial per a gent privilegiada (encara que molts ho hem hagut der fer perquè ens hi han obligat). / 2) Així doncs el lloguer, com a mitjà de tenir un habitatge i poder "viure", ha de ser especialment protegit. Ha de ser una de les prioritats d'un Govern, però d'un Govern que sigui un Govern, no una pandilla de xoriços al servei dels lladres "legals". / 3) Desgraciadament, no tenim, en aquest moment, cap Govern (excepte el de Barcelona, però amb competències escasses). / 4) La Llei d'Arrendaments Urbans (com també la Reforma laboral), amb un període de TRES anys i una llibertat d'augments, és un bell exemple de llei feta per agents al servei de lladres, en benefici d'aquests lladres, perquè puguin robar i robar, amb preus injustos, impossibles de pagar per la gent normal, i un cas paradigmàtic de política delictiva. / 5) D'aquí molt poc, quan Catalunya recuperi la normalitat, després de la maltempsada, i pugui tenir un Govern, després de tants anys de no tenir-ne, una de les tasques primeres, o la primera, haurà de ser una llei de lloguers que freni en sec l'especulació i reverteixi els lloguers immorals que s'han establert durant aquests temps de règim salvatge.