eldiario.es

Síguenos:

Boletines

Boletines

Menú
AntoniFerret

AntoniFerret

Usuario desde Octubre 2015

Socio desde Octubre 2015

Nº de comentarios Reacciones
1496
 • Barcelona

  La PAH impedeix el desnonament de set famílies d'un edifici a l'Eixample

  #1 Que el Govern (quan en tinguem un) legisli adientment sobre lloguers d'habitatges, sobre dació en pagament i sobre tempteig i retracte, i en general que faciliti la seguretat de les persones en l'habitatge. I molt bé per la PAH.

 • Barcelona

  La PAH impide el desahucio de siete familias de un edificio del centro de Barcelona

  #1 Que el Govern (quan en tinguem un) legisli adientment sobre lloguers d'habitatges, sobre dació en pagament i sobre tempteig i retracte, i en general que faciliti la seguretat de les persones en l'habitatge.

 • Política

  ERC imposa al PDECat fermesa contra la corrupció per tancar la polèmica sobre el cas Palau

  #1 No té gaire importància. Tant se val que l'acusin com no; el mal ja està fet i només cal castigar de manera moderada (tampoc cal exagerar) i oblidar-ho. Però, això sí, que els fautors, directes i indirectes, se'n vagin a casa i no tornin mai més enlloc.

 • Política

  ERC impone al PDECat firmeza contra la corrupción para cerrar la polémica sobre el caso Palau

  #3 No té gaire importància. Tant se val que l'acusin com no; el mal ja està fet i només cal castigar de manera moderada (tampoc cal exagerar) i oblidar-ho. Però, això sí, que els fautors, directes i indirectes, se'n vagin a casa i no tornin mai més enlloc.

   • Votar a favor 0
   • Votar en contra 1
 • Política

  Puigdemont estén la mà a Rajoy per pactar les condicions del referèndum sense renunciar-hi

  #1 En una situació tan desastrosament antiespanyola, i anticatalana, en una imatge d'Espanya impossible, fer un referèndum per decidir la independència és un "bombó" per als independentistes, ja que probablement molta gent votaria independència per desesperació. Ve a ser un referèndum "programat" perquè guanyi el SÍ. Jo voto, ara que hi ha una perspectiva d'una Espanya millor a curt termini, per esperar, i deixar el referèndum per a un altre moment, quan a Espanya hi hagi una situació més normal.

 • Política

  Puigdemont tiende la mano a Rajoy para pactar las condiciones del referéndum sin renunciar a él

  #30 En una situació tan desastrosament antiespanyola, i anticatalana, en una imatge d'Espanya impossible, fer un referèndum per decidir la independència és un "bombó" per als independentistes, ja que probablement molta gent votaria independència per desesperació. Ve a ser un referèndum "programat" perquè guanyi el SÍ. Jo voto, ara que hi ha una perspectiva d'una Espanya millor a curt termini, per esperar, i deixar el referèndum per a un altre moment, quan a Espanya hi hagi una situació més normal.

 • Barcelona

  Barcelona expedirá una 'Tarjeta de Vecindad' para evitar el internamiento de migrantes en el CIE

  #2 Em sembla molt i molt bé. Són recursos difícils quan es viu en un pseudoestat mafiós, que només es preocupa de defensar els seus clients. És una manera de fer coses, encara que siguin estranyes, però que puguin ser útils.

   • Votar a favor 2
   • Votar en contra 0
 • Política

  Un esborrany de la llei de ruptura catalana preveu declarar la independència si no hi ha referèndum

  #1 Declarar la independència, sense saber si la població hi està d'acord, NO HO PODEN FER. Seria una "doble il·legalitat". I seria un delicte assimilable a la "rebel·lió".

 • Política

  Un borrador de la ley de ruptura catalana prevé declarar la independencia si no hay referéndum

  #39 Declarar la independència, sense saber si la població hi està d'acord, NO HO PODEN FER. Seria una "doble il·legalitat". I seria un delicte assimilable a la "rebel·lió".

 • Catalunya Plural

  El PSC respira alleujat per la victòria de Sánchez, que arrasa a Catalunya

  #1 COP MORTAL AL PROJECTE CAPITAL-PP-PATUMS Estem endinsats en un projecte del gran capital, maquiavèl•lic, de construcció d’una societat fortament estamentalitzada, ben separada, en la qual els treballadors/es i les classes populars estiguin ben subjectes en un nivell baix, caracteritzat per la pobresa, la marginació i la por. Peça bàsica d’aquest indigne projecte és, naturalment, el PP, amb el patrocini eminent de la màfia europea, però calia també un altre element, de tipus político-parlamentari, estratègicament necessari: el PSOE. El PSOE podia donar estabilitat a la construcció del “projecte”. Per a això calia l’adhesió d’una patuleia de personatges, figures importants pels càrrecs que havien tingut, presidides per una insigne figura que aportaria la pàtina moderna, honorable i feminista. El fet que una massa de persones normals, sense càrrec, sense fama, hagin gosat “desobeir” les consignes, explícites o implícites, o simplement les preferències, dels “senyors” de la patuleia, això, tan normal, però que ningú d’ells no esperava, ha sigut un cop molt dur, però necessari, necessari per “trencar” el maleït projecte inhumà i antiespanyol, i substituir-lo per un projecte humà, normal, de les persones i per a les persones, de reconstrucció d’una Espanya humanament devastada. El 21 de maig haurà sigut el dia del triomf de la raó, de la bondat, de l’esperança.