eldiario.es

9

CATALUNYA

Catalunya Ràdio no pot pagar els sous d'una part dels treballadors de l'emissora

Alguns col.laboradors van ser advertits per correu electrònic que no se'ls pagaria la mensualitat de desembre

Diversos treballadors de Catalunya Ràdio que no formen part de la plantilla fixa de l’emissora no han cobrat la mensualitat de desembre per falta de liquiditat a la cadena pública. Els col.laboradors van ser advertits que no se’ls pagaria a través d’un correu electrònic, tot i que, en el cas dels locutors estrella de l’emissora com Manuel Fuentes o Joaquim Maria Puyal, va ser el propi director Fèlix Riera qui els va informar del contratemps.

En un principi, l’empresa calculava no poder pagar el sou de desembre a cap dels treballadors interins, però, finalment, alguns sí que han rebut o bé tot el sou, o una part d’aquest.

L’escriptor Jordi Llavina, col.laborador de Catalunya Ràdio, feia públic a través de les xarxes socials que aquest col.lectiu no cobraria desembre i es queixava que “la plantilla fixa” sí que cobrés.

Els treballadors fixes de la ràdio no han rebut, però, la paga de Nadal, com la resta de funcionaris de la Generalitat. El comitè d’empresa de l’emissora lamenta també que en els últims mesos hagin patit l’eliminació de les nòmines del fons social, de l’ajuda per fill, de l’aportació al pla de pensions i del tiquet menjador, a més de la reducció de les dietes i quilometratge, l’increment de la jornada sense remuneració, la congelació salarial des de 2010, i la reducció salarial d'un 5%.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha