Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Comencen a declarar els testimonis de la defensa d'Ester Quintana

Ester Quintana, a la salida del juzgado. / Edu Bayer

eldiario.es

Barcelona —

Tres dels testimonis de la defensa d’Ester Quintana, la dona que va perdre un ull com a conseqüència d’un impacte quan la manifestació del 14-N es dissolia i que ha demandat per aquests fets als Mossos d’Esquadra, han declarat aquest matí davant el jutge que instrueix el cas. Segons ha avançat Catalunya Ràdio citant fonts judicials, un dels testimonis ha assegurat haver vist aquell dia un agent de la policia catalana amb una llançadora de pilotes de goma en la zona on van ferir Quintana. Aquest mateix testimoni hauria afegit que també va sentir el soroll de diversos trets en la cruïlla entre el carrer de Casp i el Passeig de Gràcia a l’hora de l’agressió. Un dels trets, hauria precisat, amb un so més greu que podria correspondre a l’escopeta de bales de goma.

En principi, cap dels testimonis que ha declarat avui ha aclarit què va impactar a Quintana ni tampoc la trajectòria del projectil que assenyalen haver sentit. A principis de febrer estan citat a declarar tres testimonis més de la defensa.

Ester Quintana ja va ratificar davant el magistrat del jutjat d’instrucció número 11 de Barcelona que les greus lesions que va patir a la cara el 14-N són producte de l’impacte d’un projectil disparat per un agent dels Mossos d’Esquadra, cosa que neguen des del departament d’Interior.

Etiquetas
stats