Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Desenes de membres de la PAH ocupen la seu del Banc Popular a Barcelona

Desenes de membres de la PAH ocupen la seu del Banc Popular a Barcelona

catalunyaplural.cat/Agències

Barcelona —

Desenes de membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) han ocupat aquest divendres al matí l'edifici principal del Banco Popular, al Passeig de Gràcia de Barcelona, per denunciar que l'entitat no compleix amb els acords de negociació col·lectiva en el cas de les persones que no poden pagar hipoteques contretes amb el banc. Per ara, el Banco Popular ha accedit a reunir-se amb cinc representants de l'organització.

En total, segons informa agència Efe, s'hi han concentrat unes 200 persones entre l'interior i l'exterior de l'edifici, i els treballadors haurien optat per sortir a l'espera que finalitzi l'acció. L'agència recull que no s'ha produït cap incident de moment, i que des del Banc Popular asseguren que no s'ha dut a terme cap desnonament forçós des que va començar la crisi.

Seguint la seva habitual forma de procedir, els activistes de la PAH han entrat a les oficines cridant proclames i omplint les estades d'adhesius i octavetes informatives. Denuncien també que el 14 de març van enviar una llista amb 60 casos de famílies afectades per hipoteques contretes amb el Banc Popular a Catalunya, però que encara esperen resposta de l'entitat. Per donar solució als casos, exigeixen un interlocutor vàlid, un calendari i l'obertura de negociacions per aconseguir-los un lloguer social i la condonació del deute.

Etiquetas
stats