eldiario.es

9

CATALUNYA

Un projecte de periodisme independent

eldiario.es/catalunya és el primer pas d’un projecte que té la vocació de defensar tant l’exercici d’un periodisme independent i lliure com els valors de progrés i solidaritat que la recessió està posant en perill. La voluntat és crear, en una segona etapa, un diari digital en l’àmbit de Catalunya que, en sintonia amb eldiario.es, expliqui la realitat catalana i, a la vegada, faci de pont amb els sectors més avançats de la societat espanyola. I que sigui un referent en l’àmbit de la política progressista, l’economia més social i especialment tot allò que implica la defensa de l’Estat del benestar.

Volem crear un espai de reflexió, d’opinió, de debat, de diàleg, d’informació; de periodisme, en una paraula. Una mirada amb vocació de contribuir a la pluralitat en la premsa catalana i, també, amb la voluntat d’explicar Catalunya a la resta d’Espanya. Per això compartim amb eldiario.es un projecte periodístic independent i lliure. I també els mateixos valors de solidaritat, cohesió social, defensa de l’Estat del benestar, de l’educació i la sanitat pública, de l’equitat en la lluita contra la crisi.

En els greus moments que viu el periodisme, és necessari explorar noves vies que permetin preservar la pluralitat de la premsa i que donin veu a molts periodistes silenciats per la crisi que pateixen els mitjans de comunicació. Vies que passen, inevitablement, per la implicació dels lectors. Per això ens dirigim a tots aquells que se sentin identificats amb els objectius del projecte perquè hi participin.

Considerem que la millor fórmula societària per facilitar la participació dels lectors és la creació d’una entitat sense ànim de lucre, una fundació. Es tracta de crear una entitat que tingui com a finalitat la defensa del periodisme independent i els valors progressistes. De crear un punt de trobada de periodistes i ciutadans que comparteixin els mateixos valors.

Per això la Fundació Catalunya Plural que estem constituint està oberta a la participació de tots les lectors. Si hi esteu interessats, ens ho podeu fer saber al correu fundacio@catalunyaplural.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres per explicar-vos personalment el projecte.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha