Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La Fiscalia demanarà al jutge que segueixi investigant l'espionatge que afecta Sánchez-Camacho

La Fiscalia demanarà al jutge que segueixi investigant l'espionatge a Camacho.

EFE

Barcelona —

La Fiscalia demanarà demà al jutge que investiga el suposat cas d'espionatge a la líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, i a l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, en una conversa al restaurant La Camarga el juliol del 2010, que no arxivi la instrucció i segueixi endavant amb les indagacions, malgrat l'acord entre la dirigent política i l'agència de detectius Método 3 per tancar el cas. Camacho va retirar a mitjans de juny la seva demanda contra l'empresa a canvi de 80.000 euros.

Segons ha informat avui la Fiscalia, els fiscals del cas, Emilio Sánchez-Ulled i Fernando Bermejo, presentaran demà davant el titular del jutjat d'instrucció número 14 de Barcelona un escrit en què demanen que es mantingui oberta la investigació sobre aquest cas.

La Fiscalia de Barcelona plantejarà aquesta petició després que l'informe elaborat per Sánchez-Ulled i Bermejo, en què sostenien que la condició de senadora d'Alicia Sánchez-Camacho, considerada membre d'una alta institució de l'Estat, permetria seguir investigant el cas espionatge de Mètode 3, ha comptat amb l'aval de la Fiscalia General de l'Estat. El mateix Fiscal General de l'Estat, Eduardo Torres-Dulce, ha afirmat que l'informe que li han remès els fiscals és “justat al dret”, i n'ha autoritzat la presentació al jutjat.

Etiquetas
stats