Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Una denuncia de la extrema derecha lleva al límite al Gobierno de Sánchez
Crónica - El día que Sánchez se declaró humano. Por Esther Palomera
Opinión - El presidente Sánchez no puede ceder

La Generalitat destina 200.000 euros a la compra d'urnes pel referèndum

La Generalitat licita per 200.000 euros les urnes destinades al referèndum

elDiario.es Catalunya

Ja és oficial. El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat aquest dimarts l'anunci de la licitació per comprar 8.000 urnes que han de servir per celebrar el referèndum català. L'anunci de la conselleria de Governació, de tres pàgines, detalla que es tracta de dos lots als quals es destinaran 200.000 euros públics: 184.000 euros per “urnes electorals transparents” i 16.000 per “urnes de cartró”.

Les empreses que vulguin optar al concurs tenen 15 dies per presentar-s'hi, i l'anunci està signat pel secretari general de la Conselleria, Francesc Esteve Balagué. Serà la primera vegada que la Generalitat disposi d'urnes pròpies.

La licitació no fa una referència concreta al referèndum. L'anunci es presenta segons l'acord marc assolit per subministrar “urnes en les eleccions al Parlament de Catalunya, consultes populars i altres formes de participació ciutadana”.

La licitació arriba després de les tensions en el si del Govern sobre l'organització de la consulta i que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont; el vicepresident, Oriol Junqueras, i la resta de membres del Govern signessin un manifest en el qual es comprometien a “organitzar, convocar i celebrar” un referèndum sobre la independència de Catalunya.

Etiquetas
stats