Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Jaume Peral, nou director de TV3

Jaume Peral, nou director de TV3

elDiario.es Catalunya

El Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), a proposta del seu president, Brauli Duart, ha acordat nomenar el periodista Jaume Peral nou director de TV3 en substitució d'Eugeni Sallent, que va deixar el càrrec dilluns passat.

Jaume Peral (Figueres, 1960) és llicenciat en ciències de la informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, i arriba al càrrec després de ser el director dels serveis informatius de TV3 des del 2012. Rellevarà en la direcció de TV3 Eugeni Sallent, que ha desenvolupat aquesta responsabilitat des del 2012

El nomenament de Peral, igual que el del nou director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, va en contra de les reclamacions tant els treballadors de la CCMA com el Col·legi de Periodistes de Catalunya, que havien sol·licitat que s'acabés el “mercadeig” de càrrecs als mitjans públics entre CDC i ERC i que els nomenaments no estiguessin vinculats als cicles electorals. Els treballadors situen Peral a l'òrbita Convergent, mentre que Gordillo és més proper als republicans.

Etiquetas
stats