Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda presiona para que Pedro Sánchez no dimita
Illa ganaría con holgura en Catalunya y el independentismo perdería la mayoría absoluta
Opinión - Pedro Sánchez no puede más, nosotros tampoco. Por Pedro Almodóvar

Junqueras serà l'únic vicepresident en el nou Govern de Puigdemont

Junqueras serà vicepresident únic

elDiario.es Catalunya

El president d'ERC, Oriol Junqueras, serà l'únic vicepresident del nou Govern que presidirà Carles Puigdemont, en què també tindran un paper destacat Neus Munté i Raül Romeva, d'acord amb l'esquema acordat prèviament en el si de Junts pel Sí (JxS).

Segons han explicat fonts independentistes a l'agència EFE, l'esquema que seguirà el nou Govern de Puigdemont respectarà en bona mesura la pauta prevista per CDC i ERC, especialment pel que respecta als noms més destacats de l'executiu, tot i que està encara per veure si es mantindrà el patró de la presidència coral oferta a la CUP durant les negociacions per la investidura.

D'altra banda, segons TV3, la Conselleria d'Agricultura seria per a ERC. De Territori se n'encarregaria Josep Rull, de CDC. El partit de Mas també conservaria la cartera de Treball. La televisió pública també ha apuntat que la Conselleria de Salut recauria en Toni Comín (independent); Ensenyament, en Meritxell Borràs (CDC); i Cultura, en Santi Vila (CDC). La conselleria de Benestar podria ser per la republicana Dolors Bassa, exsecretària general d'UGT a Girona i actualment diputada.

Etiquetas
stats