Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Puigdemont denunciarà un usuari de Facebook per amenaçar-lo amb posar una bomba al seu cotxe

Puigdemont denuncia una amenaça a les xarxes socials

elDiario.es Catalunya

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha anunciat aquest diumenge que denunciarà un usuari de Facebook que li ha enviat un missatge privat amenaçant-lo amb col·locar una bomba sota del seu cotxe.

En una publicació a Twitter, Puigdemont ha titllat de “covard” l'usuari, que apareix sota el nom de Jorge Fernández Hernández a la captura de pantalla que ha adjuntat el president, i ha afegit que espera que la justícia actuï.

“Aquest individu covard es permet amenaçar-me amb una bomba en el meu cotxe. La denúncia hi serà. I espero que la justícia actuï”, ha publicat.

En la captura del missatge, que Puigdemont ha adjuntat al 'tuit', l'autor insulta el president i li envia: “Valent fill de puta, t'arribarà l'hora molt aviat. Tens el poble català dividit i tu cada vegada més diners en la teva cartilla. Una bomba sota el teu cotxe, alerta. Els Països Catalans no existeixen, subnormal”. El missatge està datat a les 17.12 hores de dissabte.

Etiquetas
stats