Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Una denuncia de la extrema derecha lleva al límite al Gobierno de Sánchez
Crónica - El día que Sánchez se declaró humano. Por Esther Palomera
Opinión - El presidente Sánchez no puede ceder

Uns 40 interns del CIE de Barcelona intenten fugar-se sense èxit per la cuina

CIE de la Zona Franca

EFE

Barcelona —

Un grup d'entre 35 i 40 interns del Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de la Zona Franca de Barcelona han intentat escapar-se aquest dimarts del recinte a través la cuina, encara que no han pogut tirar a terra la porta i han desistit del seu intent, després que acudissin al centre agents antiavalots de la Policia Nacional, segons han informat a Efe fonts policials.

L'intent fallit de fuga s'ha produït cap a les 20.30 hores d'aquest dimarts, després del sopar. En comprovar que no podien obrir la porta de la cuina, el grup d'interns ha desistit del seu intent i la situació s'ha tranquil·litzat.

Davant el conat de fuga, un grup d'agents de la Unitat d'Intervenció Policial (UIT) de la Policia Nacional ha acudit immediatament al lloc, encara que no s'ha registrat cap enfrontament amb els interns ni han hagut d'utilitzar material policial antiavalots, segons les fonts, ja que els interns han desistit del seu intent pacíficament i la situació no ha anat a més.

Diversos dels interns han tornat posteriorment a les seves habitacions i alguns romanen al pati, on la situació és tranquil·la, segons les fonts policials.

Aquest intent de fugida al CIE de la Zona Franca se suma a la vaga de fam que un grup d'uns 70 interns va iniciar el passat diumenge 23 d'octubre per exigir la seva posada en llibertat, tot i que al dia següent la van abandonar després d'una negociació amb el director del centre.

Etiquetas
stats