Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Cristians resen un 'Parenostre' davant de l'Ajuntament per protestar contra Colau

elDiario.es Catalunya

Un centenar de persones cristianes han resat un 'Parenostre' aquest divendres davant de l'Ajuntament de Barcelona per protestar contra Ada Colau i la poetessa Dolors Miquel, que va recitar un poema anomenat 'Mare nostra' el passat dilluns i ha encès les ires dels col·lectius catòlics més conservadors.

Durant l'entrega dels premis Ciutat de Barcelona, Dolors Miquel va recitar el poema de 2006 'Mare nostra', una adaptació del Parenostre que reivindica el cos de la dona: “Mare nostra que estàs en zel, sigui santificat el vostre cony”, va ser un dels versos recitats.

Aquest divendres i convocats per l'associació Más Libres, els concentrats han mostrat una pancarta on s'hi podia llegir el lema “Lliures per mostrar la nostra fe”. Algunes persones també han acudit a l'acte amb cartells on hi deia “Colau, blasfema contra l'Alcorà si t'atreveixes” i demanant “respecte” per la fe cristiana. Els convocants titllen el 'Mare nostra' d'“oració blasfema”.

L'objectiu de Más Libres, segons figura a la seva pàgina web, és que “la societat, els organismes públics i els mitjans de comunicació prenguin consciència del genocidi cristià i d'altres minories religioses i reaccionin positivament, adoptant mesures que el combatin”.

Un altre grup cristià conservador, l'Associació Espanyola d'Advocats Cristians, ha denunciat a Miquel per un delicte contra els sentiments religiosos i a l'alcaldessa Ada Colau per omissió del deure de perseguir delictes.

La recitació del 'Parenostre' ha tingut lloc mentre l'alcaldessa havia d'atendre problemes més terrenals a dins de l'Ajuntament i es posava al capdavant de les negociacions per evitar la vaga de metro durant el Mobile World Congress.

Etiquetas
stats