Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La Torre Agbar no serà un hotel i albergarà oficines després d'un canvi en la propietat

La Torre Agbar de Barcelona en una imatge d'arxiu

elDiario.es Catalunya

La Torre Agbar no serà finalment un hotel de luxe. Els promotors de l'hotel de la Torre Agbar han presentat aquest dijous a l'Ajuntament de Barcelona una petició d'anul·lació del projecte hoteler i l'edifici ha estat comprat per 142 milions d'euros per Merlin Properties. El grup ha anunciat que destinarà l'edifici a oficines.

El projecte de l'hotel comptava amb el certificat d'aprofitament urbanístic quan el Govern d'Ada Colau va acordar al juliol de 2015 la suspensió de llicències d'allotjaments turístics, de manera que el projecte no va quedar afectat.

El passat mes de febrer, la Torre Agbar semblava prendre definitivament el camí per ser un hotel de luxe; l'Ajuntament de Barcelona havia rebut la sol·licitud de llicència d'un promotor, el fons d'inversió Emin Capital, que volia convertir l'emblemàtic edifici de la plaça de les Glòries en un hotel pel qual s'ha interessat la cadena Gran Hyatt.

Els promotors estaven a l'espera d'obtenir la llicència per a l'hotel que preveia ubicar a l'edifici, al que finalment han renunciat davant les dificultats de desenvolupar el seu projecte hoteler.

Etiquetas
stats