Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

A judici dues regidores de la CUP de Barcelona per presumptes agressions a un guàrdia urbà

Els regidors de la CUP a Barcelona

EFE

Barcelona —

Les regidores de la CUP a Barcelona Maria Rovira i María José Lecha seran jutjades per una falta de lesions arran de la denúncia d'un agent de la Guàrdia Urbana, que les acusa d'agredir-lo, insultar-lo i amenaçar-lo durant una protesta prèvia a un judici a el seu company Josep Garganté.

En una interlocutòria, el titular del jutjat d'instrucció número 16 de Barcelona, Jaime Conejo, acorda convocar el judici a les dues regidores de la CUP el proper dia 31 de gener, per un delicte lleu de lesions.

El judici tindrà lloc després de la denúncia interposada per un agent de la Urbana, que sosté que Rovira i Lecha el van agredir, insultar i amenaçar a la batussa que partidaris i detractors del també regidor Josep Garganté van protagonitzar abans del seu judici, el passat 1 de desembre, en el qual va ser absolt d'un delicte lleu de coaccions perquè el metge al qual suposadament va pressionar perquè modifiqués el comunicat de lesions d'un manter no el va denunciar.

Etiquetas
stats