Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La alcaldesa de Marbella cancela en Luxemburgo la hipoteca de tres millones
La última entrega de MAR confirma el fraude fiscal de la pareja de Ayuso
Opinión - El problema de los tres gorros. Por Elisa Beni
Sobre este blog

El Diari de la Cultura forma parte de un proyecto de periodismo independiente y crítico comprometido con las expresions más avanzadas del teatro, la música, la literatura y el cine. Si quieres participar ponte en contacto con nosotros en  fundacio@catalunyaplural.cat.

Llegir el Diari de la Cultura en català.

20 anys de la Mostra d'Associacions de Barcelona

Durant la Mercè la plaça Catalunya acull l'associacionisme de la ciutat

Oriol Puig

Barcelona —

Durant els dies de la Mercè a la plaça Catalunya trobareu, un any més, les parades d'una gran quantitat i varietat d'associacions. Una bona manera que cada organització tingui presència al carrer i pugui informar de la seva tasca directament als ciutadans. Als estands, als escenaris i a l'auditori mostraran les seves activitats i la seva vitalitat en un exemple del seu compromís. Aquesta és la gran oportunitat dels barcelonins, les barcelonines i tothom per conèixer de ben a prop una representació molt diversa de les entitats que contribueixen a construir una ciutat més participativa i cohesionada.

Dissabte 19, diumenge 20 i dijous 24, la plaça Catalunya s'omplirà durant tot el dia d'activitats ininterrompudes. I les nits de divendres 18, dissabte 19, diumenge 20 i dimecres 23, de bona música. Enguany la Mostra, que organitza la Regidoria de Participació i Territori de l’Ajuntament de Barcelona, ha programat actuacions teatrals, musicals i de dansa, paral·lelament a tot d'activitats i tallers a la Carpa i en d'altres espais on es cantarà, es ballarà i es farà gimnàstica o s'organitzaran jocs i manualitats. Per altra banda, l’Auditori acollirà xerrades i col·loquis proposats per les associacions i entitats.

També hi haurà un homenatge al circ programat i coordinat per Tortell Poltrona i el Circ Cric. Artistes amb mans que parlen, que saben mantenir equilibris impossibles, que convoquen el foc i que tan aviat fan sonar la música com suspenen objectes en l'aire.

La Mostra d’enguany recupera la seva vessant més musical amb concerts a la plaça Catalunya a partir de les 21h, com el de Marinah & Chicuelo (divendres 18), Blaumut i Coriolà (dissabte 19); Obeses, Pepet i Marieta i Buhos (diumenge 20).

Menció a part mereix l’espectacle Gitanos catalans: 20 anys de Sabor de Gràcia de dimecres 23 de setembre, que presentarà Joan Pera i comptarà amb la col·laboració d’una trentena d’artistes com els cantants de Txarango o La Pegatina, Las Migas, Rumba Tres, Titot Ribera, Gertrudis o Los Manolos.

L’acte de cloenda culminarà amb un espectacle dirigit per Miki Espuma i la Fura dels Baus que comptarà amb la participació destacada de Ginesa Ortega, Santi Arisa i Màrius Serra, i més de 200 voluntaris de diferents entitats, que en seran els verdaders protagonistes.

Sobre este blog

El Diari de la Cultura forma parte de un proyecto de periodismo independiente y crítico comprometido con las expresions más avanzadas del teatro, la música, la literatura y el cine. Si quieres participar ponte en contacto con nosotros en  fundacio@catalunyaplural.cat.

Llegir el Diari de la Cultura en català.

Etiquetas
stats