Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La jutgessa cita a declarar com a imputat el 'youtuber' que va donar galetes amb pasta de dents a un indigent

La Guàrdia Urbana durant la intervención amb el sense sotre.

Agències

Barcelona —

El Jutjat d'Instrucció 33 de Barcelona ha citat com a imputat –investigat, segons la nova denominació– al 'youtuber' de 19 anys que va penjar a Internet un vídeo en què va humiliar a un sense sostre oferint-li galetes farcides de pasta de dents, que l'home va menjar. La jutgessa ha cridat a declarar el jove el dilluns 13 de març en el marc d'una investigació per un presumpte delicte contra la integritat moral de l'indigent. Al seu dia, el 'youtuber' es va negar a declarar en seu policial.

Al vídeo es podia veure al jove anomenat Reset, que compta amb un milió de seguidors al seu compte de Youtube, tractant de manera degradant l'home en oferir-li les galetes amb pasta de dents. “Això l'ajudarà a netejar-se les dents”, va reblar el 'youtuber', rient-se de l'indigent.

La Guàrdia Urbana de Barcelona va denunciar el jove a finals de gener per un presumpte delicte per infringir un tracte degradant, menyspreant la dignitat i la integritat moral d'una persona en risc d'exclusió, un delicte que s'agreujaria per difondre-ho a terceres persones a través de Internet. En tenir coneixement del vídeo, els agents van localitzar a l'indigent al barri de la Marina de Port i li van oferir la possibilitat de denunciar els fets, a més d'activar els serveis del Centre d'urgències i emergències socials de Barcelona i el Servei d'Inserció Social.

Etiquetas
stats