Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

En Comú Podem tornaria a guanyar segons el CIS i Domènech és el líder català més ben valorat

Xavier Domènech al Congrés dels Diputats

elDiario.es Catalunya

El baròmetre del CIS corresponent al mes de gener torna a donar la victòria a les generals a Catalunya a En Comú Podem. La formació impulsada per Ada Colau tindria un 4,5% dels vots (sobre el total de vots emesos en tot l'Estat), per sobre del 3,69% que va aconseguir el 20 de desembre. Esquerra també milloraria els seus resultats, passant d'un 2,29% a un 2,8%, mentre que Democràcia i Llibertat, la marca amb què es va presentar Convergència, baixaria del 2,25% a l'1,7%

Pel que fa a la valoració dels líders, el candidat d'En Comú Podem Xavier Domènech és el català millor valorat amb un 4,26, i és també i el segon més valorat de tot l'Estat, darrera d'Alberto Garzón. Aquesta valoració la rep, però, com un dels líders més desconeguts. El cap de llista més conegut d'una formació catalana és Francesc Homs de DiL, que rep un 3,17, per sota de Gabriel Rufián, d'ERC, valorat amb un 3,56.

stats